Μπαρτσελόνα: Στα 15 εκατ. η αποζημίωση στον Τσάβι – Ο Χάνσι Φλικ νέος προπονητής

Μπαρτσελόνα: Το τεράστιο ποσό που προβλέπεται για την αποζημίωση του Τσάβι τη στιγμή που οι Καταλανοί ευελπιστούν να τη χαρίσει ο παλαίμαχος άσος – Τη Δευτέρα ανακοινώνεται ο Φλικ.
Μπαρτσελόνα: Στα 15 εκατ. η αποζημίωση στον Τσάβι – Ο Χάνσι Φλικ νέος προπονητής
1'

Η Μπαρτσελόνα σε μια υπόθεση που έγινε σίριαλ, αποφάσισε τελικά να διακόψει τη συνεργασία της με τον Τσάβι. Ο παλαίμαχος άσος ειδοποιήθηκε απ’ τον Λαπόρτα πως δε θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον πάγκο των «μπλαουγκράνα». Απόφαση η οποία γνωστοποιήθηκε κι επίσημα απ’ τους Καταλανούς.

Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και κυρίως τόσο φθηνά. Ο Τσάβι και οι συνεργάτες του είχαν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Οπότε πρόκειται για απόλυση και αυτό προβλέπει αποζημίωση 15.000.000 ευρώ. Τα μισά απ’ αυτά για τον προπονητή και τα υπόλοιπα για το τιμ του.

Οι «μπλαουγκράνα» ελπίζουν πως ο Τσάβι θα παραιτηθεί απ’ την αξίωση της αποζημίωσης, οπότε θα μειωθεί στο μισό περίπου το ποσό που θα πρέπει να πληρώσουν. Σε κάθε περίπτωση το «διαζύγιο» δε θα τους βγει φθηνά.

Όσο για την επόμενη μέρα, τα πάντα φαίνεται να είναι ξεκάθαρα. Η «Mundo Deportivo» αποκαλύπτει μάλιστα πως ο Χάνσι Φλικ όχι απλά θα είναι ο επόμενος προπονητής, αλλά θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τεχνικός που έκανε εκπληκτική σεζόν με την Μπάγερν Μονάχου το 2020, συμφώνησε σε συνομιλία που είχε με τον Ντέκο για μονοετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή