Super League Βαθμολογία: Μείωσε την απόσταση ο Παναθηναϊκός και περιμένει το ντέρμπι

«Κλειδώνει» η τετράδα μετά τα πρώτα ματς της 25ης αγωνιστικής και την ισοπαλία του Άρη, ενώ οι «πράσινοι» επικράτησαν του Παναιτωλικού και «μάζεψαν» τη διαφορά από ΑΕΚ και Ολυμπιακό που παίζουν μεταξύ τους.
INTIME SPORTS

Το… ορεκτικό της 25ης αγωνιστικής στην Super League, δεν έκρυβε ιδιαίτερες εκπλήξεις. Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση και επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού, φτάνοντας τους 49 βαθμούς. Όλα αυτά περιμένοντας το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακού οπότε σε κάθε περίπτωση θα μειώσει τη διαφορά με κάποιον ή και με τους δύο που είναι πάνω απ’ αυτόν.

Το 1-1 στο Βόλος – Άρης ουσιαστικά τελείωσαν την υπόθεση τετράδα, αν και για να «σφραγιστεί» αυτό θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να πάρει μια νίκη ή δύο ισοπαλίες στα δύο τελευταία ματς. Έχει την ευκαιρία την Κυριακή υποδεχόμενο τον Asteras Aktor να τελειώσει και μαθηματικά την τετράδα.

Τέλος, η νίκη του Πανσερραϊκού επί της Athens Kallithea κρατά την ομάδα της Αττικής μέσα στην επικίνδυνη ζώνη, με τους Σερραίους να έχουν… αέρα 7 βαθμών πλέον.

Super League – 25η αγωνιστική

Σάββατο 1/3

Βόλος – Άρης 1-1

Πανσερραϊκός – Athens Kallithea 2-1

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 2-0

Κυριακή 2/3

16:30 Λεβαδειακός – Ατρόμητος Novasports Prime

17:00 ΟΦΗ – Λαμία Cosmote Sport 1

19:30 ΠΑΟΚ – Asteras Aktor Novasports Prime

20:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός Cosmote Sport 1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 54

2. A.E.K. 52

3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 49 (25αγ.)

4. Π.Α.Ο.Κ. 43

5. ΑΡΗΣ 41 (25αγ.)

6. ASTERAS AKTOR 35

7. Ο.Φ.Η. 33

8. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 32 (25αγ.)

9. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 31

10. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 27

11. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 25 (25αγ.)

12. ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 22 (25αγ.)

13. ATHENS KALLITHEA 18 (25αγ.)

14. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 12