ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου 2014: Βέλγιο-Αλγερία στις 19.00 (ΝΕΡΙΤ)

Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου 2014: Βέλγιο-Αλγερία στις 19.00 (ΝΕΡΙΤ)

Το φιλόδοξο και γεμάτο ταλέντο Βέλγιο θα κοντραριστεί με τους «μαχητές της ερήμου» για μόλις δεύτερη φορά στην ιστορία τους, στη πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ της Βραζιλίας

Στο χωρητικότητας 58.170 θεατών στάδιο «Εστάντιο Μινεϊράο» στο Μπέλο Οριζόντε (το γήπεδο όπου η Εθνική μας ηττήθηκε με 3-0 από την Κολομβία), Βέλγιο και Αλγερία θα ριχτούν στην μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου (19:00, ΝΕΡΙΤsports) στο παιχνίδι που ανοίγει τον όγδοο και τελευταίο όμιλο.

Το γεμάτο ταλέντο Βέλγιο θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στις φιλοδοξίες όλων των φιλάθλων της ομάδας, αφού κατεβαίνει με ένα ρόστερ γεμάτο φρεσκάδα και φυσικά με παίκτες που ξεχωρίζουν και παίζουν σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Αζάρ, Μιραλάς και Λουκάκου, αποτελούν μια τριάδα «φωτιά» στην επίθεση και με τον προπονητή Μαρκ Βίλμοτς, να τρίβει τα χέρια του με το υλικό το οποίο έχει.

Από την άλλη η πάντα επικίνδυνη Αλγερία, θα παλέψει με τις Ρωσία και Κορέα για την δεύτερη θέση (δεδομένου ότι φαβορί για την πρώτη είναι οι Βέλγοι), στην τέταρτη της εμφάνιση σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο επιθετικός μέσος Φεγκουλί είναι φυσικά το αστέρι της ομάδας , παρ' όλα αυτά υπάρχουν και παίκτες όπως ο Γεμπντά, με πολλές εμπειρίες από μεγάλα παιχνίδι.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μεξικάνος Μαρτίν Τορεντέρα. Η προιστορία είναι μικρή αφού οι ομάδες έχουν αγωνιστεί μόλις 2 φορές στο παρελθόν, με το Βέλγιο να έχει μία νίκη, ενώ το άλλο ματς έληξε ισόπαλο.

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2014: Προεδρικό μήνυμα για την Αλγερία

Μουντιάλ 2014: Πολιτικών χαρά στο Ιράν

Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου 2014:Βραζιλία – Μεξικό στις 22.00 (ΝΕΡΙΤ)

Μουντιάλ 2014: «Ο Ρονάλντο δεν είναι αρρενωπός»

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: «Ευλογημένος που παίζω στο Μουντιάλ»