Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 – Προημιτελικοί: Επίθεση Βραζιλιάνων στον Ζουνίγκα

Newsbomb

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν... φωτιά μετά την λήξη του αγώνα της Βραζιλίας με την Κολομβία με τους οπαδούς της «σελεσάο» να βρίζουν και να απειλούν τον παίκτη που τραυμάτισε τον Νεϊμάρ

Ο μπακ της Κολομβίας έκανε ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα στον Νεϊμάρ, το οποίο θα στερήσει στον Βραζιλιάνο το υπόλοιπο της διοργάνωσης, εφόσον η Βραζιλία φτάσει μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ.

Αμέσως μετά την λήξη και το άκουσμα αυτής της δυσάρεστης είδησης, πολλοί οπαδοί της Βραζιλίας μπήκαν στον προσωπικό λογαριασμό του Ζουνίγκα στο instagram και άρχισαν τα υβριστικά αλλά και τα απειλητικά σχόλια στον Κολομβιανό.

Πάντως το δεξί μπακ της Κολομβίας τόνισε πως ποτέ δεν είχε την πρόθεση να βλάψει τον Νεϊμάρ, ενώ πριν μάθει ότι μένει οριστικά εκτός μάχης για τη συνέχεια ο Βραζιλιάνος, εξέφραζε την ελπίδα του να μην έχει κάτι σοβαρό.

«Ποτέ δεν είχα πρόθεση να τον βλάψω. Στο γήπεδο θα πρέπει να παίζεις με πάθος, αλλά ποτέ δεν έχω πρόθεση να τραυματίσω κάποιον παίκτη. Θέλαμε να σκοράρουμε, ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα. Ας ελπίζουμε ότι δεν έχει τίποτα σοβαρό (σ.σ. ο Νεϊμάρ), ας το ευχηθούμε στον Θεό. Είναι ένα μεγάλο ταλέντο για τη Βραζιλία».

Δείτε στην παρακάτω εικόνα πού ακριβώς τραυματίστηκε ο Νεϊμάρ, που θα χρειαστεί να μείνει για 1,5 μήνα εκτός δράσης:

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 – Προημιτελικοί: Το πρόγραμμα της διοργάνωσης

Μουντιάλ 2014: «Τέρας» ψυχραιμίας ο Χάμες (photos)

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved