ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο 2014-Τελετή λήξης: Σαντάνα, Σακίρα, χορός και στο βάθος τελικός

Παγκόσμιο Κύπελλο 2014-Τελετή λήξης: Σαντάνα, Σακίρα, χορός και στο βάθος τελικός

Έπειτα από έναν μήνα και μία ημέρα, διάστημα στο οποίο απολαύσαμε το πιο ποιοτικό, θεαματικό και γεμάτο συγκινήσεις Παγκόσμιο Κύπελλο των τελευταίων δεκαετιών και ένα από τα κορυφαία από το 1930 μέχρι και σήμερα, η ποδοσφαιρική γιορτή στη Βραζιλία φτάνει στο τέλος της και οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό αποχαιρετιστήριο πάρτι.

Οι Βραζιλιάνοι υπόσχονται μια τελετή λήξης με κέφι ανάλογο με αυτό που πρόσφεραν στην τελετή έναρξης. Η διάρκειας 18 λεπτών γιορτή θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν τη... σέντρα του τελικού ανάμεσα σε Γερμανία και Αργεντινή (20.00 ώρα Ελλάδος) και από τον αγωνιστικό χώρο του Μαρακανά θα... παρελάσουν περισσότερα από 1.000 άτομα, παρέα με κάποιους πολύ διάσημους προσκεκλημένους.

Ο Μεξικανός κιθαρίστας Κάρλος Σαντάνα θα ερμηνεύσει το επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ με τίτλο «Dar um Jeito» (Θα βρούμε τον τρόπο) συνοδεία των Γουάικλιφ Ζαν (Αϊτή) και Αλεξάντρ Πιρές (Βραζιλία).

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια, Σακίρα, η οποία είχε συμμετάσχει και στα δύο προηγούμενα Παγκόσμια Κύπελλα σε Γερμανία και Νότιο Αφρική, θα τραγουδήσει το τραγούδι La La La (Brazil 2014) με τη βοήθεια του Καρλίνος Μπράουν.

Οι Βραζιλιάνοι καλλιτέχνες Αλεξάντρ Πιρές και Ιβέτ Σανγκαλό, τέλος, θα ξεσηκώσουν τους συμπατριώτες τους και όχι μόνο.

Κι όλα αυτά με το τρόπαιο να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο κέντρο του γηπέδου, σε μια τελετή που θα τιμήσει τις αξίες του ποδοσφαίρου, ήτοι την ελευθερία, την αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς, το πάθος και τη διαφορετικότητα.

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2014: Αστρολόγος βρίσκεται μια ανάσα από την πλήρη επιβεβαίωση!