ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Κινητοποιείται λόγω… Τρίπολης

ΠΑΟΚ: Κινητοποιείται λόγω… Τρίπολης

Οι διαιτητικές αποφάσεις της αναμέτρησης του Αστέρα με τον Ολυμπιακό, που προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις των Αρκάδων, έδωσαν το έναυσμα στους Θεσσαλονικείς προκειμένου να ενεργοποιηθούν

Οι... φωνές διαμαρτυρίας παικτών και οπαδών του Αστέρα Τρίπολης έφτασαν ως την Θεσσαλονίκη. Οι Αρκάδες έχουν έντονα παράπονα από τις αποφάσεις του Σπάθα και των βοηθών του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (0-0) και όπως ήταν φυσικό, το εν λόγω θέμα απασχολεί γενικά τις ομάδες που μετέχουν στη Super Leagueκαι δη εκείνες που ανήκουν στις θεωρητικά ισχυρές.

Έτσι, με τον ΠΑΟΚ να... παρακολουθεί στενά την πορεία του Ολυμπιακού, όντας στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλοντας να κάνει την υπέρβαση την τρέχουσα σεζόν κόβοντας πρώτος το νήμα, όσα εκτυλίχθηκαν στην Τρίπολη δεν άφησαν «ασυγκίνητους» τους ιθύνοντές του. Όπως αναφέρεται, οι αποφάσεις του διαιτητικού τρίου στην αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική, έδωσαν το έναυσμα στους Θεσσαλονικείς να δραστηριοποιηθούν.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ λοιπόν φέρονται διατεθειμένοι να έρθουν σε επαφή με τις ομάδες της Λίγκας που χαρακτηρίζονται ως «ανεξάρτητες» προκειμένου να λάβουν μέτρα αντίδρασης. Ήδη σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στης συμπρωτεύουσα τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ έχουν ξεκινήσει έναν κύκλο επαφών με τους ομολόγους τους των ομάδων που δεν έχουν εκφράσει ανοικτά την... τοποθέτησή τους στο πλευρό κάποιου εκ των «ισχυρών» του πρωταθλήματος, προκειμένου να προβούν σε ενέργειες που θα αποσκοπούν στην προστασία της αξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου , ενώ φέρονται διατεθειμένοι να έρθουν σε επαφή και με την Πολιτεία αλλά και με στελέχη της NOVA που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος.

Πηγή: onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις