ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Δεν πάει άλλο»!

Παναθηναϊκός: «Δεν πάει άλλο»!

Οργή και αγανάκτηση στον Παναθηναϊκό για τα όργια της Τρίπολης, με τους «πράσινους» να έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με άλλες ομάδες έτσι ώστε να αλλάξει το άθλιο σκηνικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Η άθλια εικόνα που παρουσιάστηκε στον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό δεν έμεινε ασχολίαστη στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι», όχι απλά σχολίαζαν την τραγική διαιτησία – πάνω κι από τα όρια του προκλητικού – από τον Σπάθα, αλλά πήραν και την πρωτοβουλία για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Από το ημίχρονο του ματς της Αρκαδίας, υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός άρχισαν επαφές με ομόλογους τους σε άλλες ΠΑΕ, οι οποίες αντιδρούν και δεν συμβιβάζονται με την παρούσα κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι κινήσεις που ετοιμάζονται, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι δραστικές και ο Παναθηναϊκός επέλεξε πλέον τον δρόμο της συνεννόησης με άλλες ΠΑΕ και ιδιοκτήτες ομάδων, κάτι για το οποίο είχε μιλήσει από πέρσι ο Γιάννης Αλαφούζος. Αυτό γιατί, έχουν στερέψει πια τα λόγια και οι ανακοινώσεις από πλευράς του «τριφυλλιού», χωρίς να έχει υπάρξει αλλαγή στο σκηνικό. Στο «τριφύλλι», σε συνεννόηση με τις άλλες ομάδες, εξετάζουν ενέργειες που θα ταρακουνήσουν τον κόσμο και το υπάρχον σύστημα, έτσι ώστε να καταλάβουν ακόμα και οι πλέον δύσπιστοι την αθλιότητα που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως έλεγαν.

Γενικότερα το μήνυμα που βγαίνει από τις δράσεις που έχουν αναλάβει πολύ υψηλόβαθμα στελέχη του Παναθηναϊκού είναι πως «Δεν πάει άλλο». Η οργή των «πράσινων» ήταν τέτοια, αλλά και τα όσα έγιναν στην Τρίπολη τόσο εριστικά, που το ποτήρι ξεχείλισε. Έτσι, έρχονται δραστικές αλλαγές στο σκηνικό του ελληνικού ποδοσφαίρου κι εξελίξεις που θα κάνουν μεγάλο θόρυβο, με τον Παναθηναϊκό να είναι πρωτεργάτης σε όλες αυτές τις προσπάθειες!

Πηγή: onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις