ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιορεντίνα – ΠΑΟΚ 1-1

Φιορεντίνα – ΠΑΟΚ 1-1

Κοιτάζοντας τους «βιόλα» στα μάτια, ο «Δικέφαλος» βρέθηκε μια ανάσα από την μεγάλη νίκη, καθώς στο γκολ του Μάρτενς στο 81' απάντησε ο Πασκουάλ 7 λεπτά αργότερα

Δείχνοντας το καλό του ευρωπαϊκό πρόσωπό ο ΠΑΟΚ έχοντας βάλει δύσκολα στην Φιορεντίνα, βρέθηκε πολύ κοντά στην κατάκτηση των τριών βαθμών με το γκολ του Μάρτενς αλλά η άψογη εκτέλεση φάουλ του Πασκουάλ του στέρησε ένα μεγαλειώδες «διπλό». Έτσι, με το τελικό 1-1 ο «Δικέφαλος» έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης φτάνοντας τους 4 βαθμούς, με την Φιορεντίνα στο... ρετιρέ του ομίλου με 10.

Καλύτερος, αλλά...

Με εμφανώς καλύτερη εικόνα συγκριτικά με την αναμέτρηση στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έδειξε αποφασισμένος να πιέσει την Φιορεντίνα κάνοντας... δύσκολη τη ζωή των «βιόλα». Πράγματι οι παίκτες του Αναστασιάδη έχοντας περισσότερα «τρεξίματα» δυσκόλεψαν αρκετά την κυκλοφορία των γηπεδούχων κρατώντας μακριά από την εστία του Γλύκου τους «κινδύνους». Ο έμπειρος τεχνικός παρέταξε τον «Δικέφαλο» με 4-3-3 και τους Σπυρόπουλο, Βίτρο, Κατσικά, Κίτσιου μπροστά από τον Γλύκο. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν από αριστερά προς τα δεξιά οι Γκολάσα, Τζιόλης και Τζανδάρης, ενώ στον Αθανασιάδη που ήταν στην κορυφή, πλαισίωσαν οι Σαλπιγγίδης και Περέιρα.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις