ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Μίλαν: Στο Καραϊσκάκη ο Ματέο Σαλβίνι (pics)

Ολυμπιακός - Μίλαν: Στο Καραϊσκάκη ο Ματέο Σαλβίνι (pics)

Στις σουίτες του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και επικεφαλής της Λέγκας του Βορρά, Ματέο Σαλβίνι.

Φανατικός οπαδός της Μίλαν, ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μίλαν για το Europa League.

Το αποτέλεσμα του αγώνα όμως δεν ήταν όπως το είχε φανταστεί. Με τη λήξη του παιχνιδιού και τον αποκλεισμό των Ιταλών ο Ματέο Σαλβίνι έκανε λόγο για ντροπή ενώ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τον Γκατούζο.

Ο Ματέο Σαλβίνι είπε στο Telelombardia: «Πάντα θα είμαι φίλαθλος της Μίλαν, αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν ντροπή. Αφήστε με να μιλήσω ως υπουργός, γιατί αν μιλήσω ως φίλαθλος κάποιος θα παρεξηγηθεί. Ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς της Μίλαν που ήταν στο γήπεδο, ήταν καταπληκτικοί. Να πω κάτι για τον Γκατούζο; Ουδέν σχόλιο».

Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών είχε ανεβάσει νωρίτερα ένα βίντεο στο Twitter, αποθεώνοντας τον κόσμο των «ροσονέρι» ενώ έγραψε στο tweet: «Αθήνα, οι μόνοι που σώθηκαν ήταν οι ηρωικοί οπαδοί της Μίλαν. Για όλα τ’ άλλα, καλύτερα να μην σχολιάσω κάτι. Το αφήνω σε εσάς…».