ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Επίσημα ο Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επίσημα ο Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ
Εποχή Χιμένεθ στην ΑΕΚ!

Προπονητής των πρωταθλητών και με την... βούλα ο Ισπανός τεχνικός.

Η τρίτη θητεία του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ ξεκίνησε και επίσημα, με την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ να ανακοινώνει την πρόσληψή του.

Ο 55χρονος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με την ΑΕΚ ενώ σήμερα στις 17:00 θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα.

Μάλιστα, ο Ανδαλουσιάνος θα είναι στον πάγκο αύριο (7 Φεβρουαρίου) στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

"Ο πρωταθλητής επέστρεψε!

Μανόλο, καλώς όρισες σπίτι σου!
Welcome back, Manolo!
Bienvenido campeón!".

Με αυτά τα λόγια καλοσώρισε πίσω στον πάγκο της για 3η φορά η ΑΕΚ μέσα από τα social media τον Χιμένεθ, τον τεχνικό που την οδήγησε για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Μανόλο Χιμένεθ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας έως το τέλος της σεζόν 2019-20.

Ο γεννημένος στο Αραάλ της Ανδαλουσίας στις 26 Ιανουαρίου του 1964 τεχνικός με την σημαντική καριέρα ως ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης (διεθνής με την Εθνική Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990) θεωρείται ένας από τους πλέον επιτυχημένους προπονητές στην Ιστορία της Ένωσης, στην οποία θα εργαστεί για τρίτη φορά, καθώς οδήγησε τον σύλλογο στην κατάκτηση του Κυπέλλου την περίοδο 2010-11 και στην επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος έπειτα από 24 χρόνια την σεζόν 2017-18, παράλληλα με την πρόκριση στη φάση των «32» του UEFA Europa League με ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί δέκα αγώνων.

Μαζί με τον Μανόλο Χιμένεθ στο τεχνικό επιτελείο της πρωταθλήτριας Ελλάδας επιστρέφουν οι συμπατριώτες του Φελίπε Μπενίτεθ Ουφάνο, ως βοηθός, και Σεμπάστιαν Λόπες Μπασκόν, ως γυμναστής.

Μανόλο, η οικογένεια της ΑΕΚ σου εύχεται καλή επιτυχία στην τρίτη σου θητεία στον σύλλογο, με την ελπίδα να συνδυαστεί -όπως οι δύο προηγούμενες- με την κατάκτηση τίτλων".

Bienvenido Campeon!

Διαβάστε ακόμα:

ΑΕΚ: Διπλό «χτύπημα» - Έφερε Χιμένεθ, κράτησε Σιμόες (pics+vid)

Σχετικές ειδήσεις