Ολυμπιακός-ΟΦΗ 5-1: Ξέσπασε και μπήκε ξανά στο κόλπο

Newsbomb

Ο ΟΦΗ ήταν το εξιλαστήριο θύμα με τον Ολυμπιακό να ξεσπάει με 5-1 κόντρα στους Κρητικούς στο πλαίσιο της Super League για τον αποκλεισμό από την Ντιναμό Κιέβου

Ευρεία νίκη με 5-1 και χατ τρικ του Χασάν (36΄, 46΄, 60΄) σημείωσε ο Ολυμπιακός επί του ΟΦΗ στο στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 22η αγωνιστική της Super League, δείχνοντας τη φορά αυτή μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Για τους νικητές, που μείωσαν τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στους 7 βαθμούς, σκόραραν ακόμη οι Μασούρας (15΄) και Φορτούνης (40΄).

Ο ΟΦΗ που σκόραρε στο 57΄ με τον Ναμπί κι έδειξε μεγάλες αμυντικές αδυναμίες, υπέστη την 11η ήττα του. Έτσι παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 17 βαθμούς και θα χρειαστεί να αναζητήσει βαθμούς στα επόμενα ματς για να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία.

Σε ένα ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε καταφέρει να σκοράρει ήδη τρεις φορές, παρά το σοκ με τις δύο αναγκαστικές αλλαγές (Τοροσίδης-Καμαρά) μέσα σ' ένα δίλεπτο.

Ο Χασάν που πέτυχε χατ τρικ ήταν δίχως αμφιβολία ο πρωταγωνιστής για τους Πειραιώτες οι οποίοι έκαναν γκολ σχεδόν όλες τις φάσεις που δημιούργησαν με τον Ποντένσε να πραγματοποιεί επίσης εξαιρετική εμφάνιση.

Με το τρίποντο αυτό ο Ολυμπιακός μείωσε στους 7 βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και βρίσκεται στο +8 από την ΑΕΚ στη μάχη για τη δεύτερη θέση. Αντίθετα ο ΟΦΗ παραμένει χαμηλά (17β.) και θα δώσει σκληρή μάχη για την σωτηρία του.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος, ο χορός των γκολ ξεκίνησε στο 15' με τον Μασούρα και συνεχίστηκε με τους Χασάν (36'), Φορτούνη (40'). Στην επανάληψη, ο Αιγύπτιος σκόραρε στο 46' και στο 60', ενώ ο Ναμπί μείωσε στο 57'.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved