ΣΠΟΡ

Πόλο: Υπέρογκο πρόστιμο και ευρωπαϊκός αποκλεισμός στον Υδραϊκό από τη LEN, λόγω κορονοϊού!

Πόλο: Υπέρογκο πρόστιμο και ευρωπαϊκός αποκλεισμός στον Υδραϊκό από τη LEN, λόγω κορονοϊού!

Υδραϊκός: Η LEN επέβαλλε πρόστιμο 7.500 ευρώ και αποκλεισμό της ελληνικής ομάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επειδή λόγω κορονοϊού δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Ιταλία!

Μολονότι υπήρξε αντικειμενικό πρόβλημα με το ταξίδι του Υδραϊκού στην Ιταλία, ειδικότερα με την επιστροφή, αφού ακυρώθηκε η εσωτερική πτήση προς το Μιλάνο εξαιτίας των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, η LEN γνωστοποίησε και επίσημα την απόσυρση της ελληνικής ομάδας - όπως και της τουρκικής ΕΝΚΑ που επρόκειτο να παίξει με τη Βουλιαγμένη στον Β΄ όμιλο, στη Βουδαπέστη - καθώς και την τιμωρία που της επιβάλλεται.

Έτσι το υπέρογκο πρόστιμο ύψους 7.500 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει ο Υδραϊκός, λόγω της μη προσέλευσης και άρα μη συμμετοχής του στον Α΄ προκριματικό όμιλο του ChampionsLeague υδατοσφαίρισης, που διεξάγεται στις Συρακούσες.

Τέλος η LEN γνωστοποίησε ότι ο Υδραϊκός και η ΕΝΚΑ αποβάλλονται από τις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις και άρα δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο EuroCup, όπου θα συνεχίσουν οι ομάδες που θα αποκλειστούν στα προκριματικά του Champions League.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Κραυγή αγωνίας από διευθύντρια ΜΕΘ: Eίμαστε στα όρια, δύσκολη κατάσταση στη Θεσσαλονίκη