ΣΠΟΡ

Τάιγκερ Γουντς: Το πρώτο μήνυμα μετά το σοκαριστικό ατύχημα - «Πραγματικά με βοηθάτε...» (photos)

Τάιγκερ Γουντς: Το πρώτο μήνυμα μετά το σοκαριστικό ατύχημα - «Πραγματικά με βοηθάτε...» (photos)

Τάιγκερ Γουντς: Το πρώτο του μήνυμα μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο του έστειλε ο ζωντανός θρύλος του επαγγελματικού γκολφ.

Ο Γουντς, ο οποίος γλίτωσε από θαύμα, αναρρώνει μετά τη χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε, καθώς έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα.

Ο 45χρονος έγραψε για πρώτη φορά στα social media, μετά το τροχαίο και το έκανε για ευχαριστήσει τους συναθλητές του, οι οποίοι στο πλαίσιο WGC-Workday Championship εμφανίστηκαν, φορώντας κόκκινο και μαύρο προς τιμήν του.

Είναι δύο χρώματα σήματα κατατεθέν του Γουντς, ο οποίος την τελευταία ημέρα κάθε τουρνουά συνήθιζε να αγωνίζεται φορώντας κόκκινο μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι. Αυτό έπραξαν πολλοί γκολφέρ που πήραν μέρος στο συγκεκριμένο τουρνουά, στο οποίο υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπαιζε κι ο Γουντς.

tiger-woods.jpg
Είναι δύο χρώματα σήματα κατατεθέν του Γουντς, ο οποίος την τελευταία ημέρα κάθε τουρνουά συνήθιζε να αγωνίζεται φορώντας κόκκινο μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι.AP Images

«Είναι δύσκολο να εξηγήσω πόσο συγκινητικό ήταν σήμερα όταν άνοιξα την τηλεόραση και είδα όλα τα κόκκινα μπλουζάκια. Προς κάθε παίκτη γκολφ και σε κάθε οπαδό, πραγματικά με βοηθάτε να περάσω αυτή τη δύσκολη στιγμή», έγραψε χαρακτηριστικά ο ζωντανός θρύλος του γκολφ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Όλα δείχνουν παράταση του lockdown μέχρι τις 15 Μαρτίου - Αγωνία για τις μεταλλάξεις