ΣΠΟΡ

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Τέταρτος στον δίσκο ο Τζούνης – Ο απολογισμός της Ελλάδας την 6η ημέρα

Παραολυμπιακοί Αγώνες
paralympic.gr

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Δείτε όσα πέτυχαν οι εκπρόσωποι της Ελλάδας την έκτη ημέρα της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού για άτομα με αναπηρία που διεξάγεται στο Τόκιο.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Τζούνης στον τελικό του δίσκου F56. Ο Έλληνας αθλητής ολοκλήρωσε τον αγώνα στην τέταρτη θέση με καλύτερη βολή στα 42.86 μέτρα.

ΠΕΜΠΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΥ ΣΤΑ +107 ΚΙΛΑ ΜΕ 218 ΚΙΛΑ

Την πέμπτη θέση κατέλαβε ο Κωνσταντίνος Δήμου στον τελικό των +107 κιλά στην άρση βαρών. Ο Έλληνας αθλητής σήκωσε 218 κιλά στην πρώτη του προσπάθεια, ενώ στη συνέχεια είχε δύο αποτυχημένες στα 223 κιλά.

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ BOCCIA

Στα προημιτελικά του μικτού ατομικού BC3 προκρίθηκε ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης. Ο Έλληνας αθλητής νίκησε και στον τρίτο του αγώνα αυτή την φορά τον Αβελίνο Αντράντε (Πορτογαλία) με 4-3 και με 3/3 νίκες πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Η ΝΤΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ BOCCIA

H Άννα Ντέντα δεν κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του μικτού ατομικού BC3 του μπότσια. Η Ελληνίδα αθλήτρια ηττήθηκε και στον τρίτο της αγώνα από τον Μπέκεν (Γαλλία) με 4-2 και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο της.

ΕΝΔΕΚΑΤΟΣ Ο ΓΑΛΟΓΑΥΡΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ

Την 11η θέση κατέλαβε στα προκριματικά της κατηγορίας R1 – Αεροβόλο Τουφέκι SH1 ο Σωτήρης Γαλόγαυρος. Ο Έλληνας αθλητής συγκέντρωσε συνολικά 612.6 βαθμούς, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.

Ο ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ 15ος ΣΤΑ 50μ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

O Παναγιώτης Χριστάκης κατέλαβε την όγδοη θέση στην πρώτη προκριματική σειρά των 50 μέτρων πεταλούδα S6 και έμεινε εκτός τελικού. Ο Έλληνας κολυμβητής τερμάτισε σε χρόνο 36.84 και είχε τον τον 15ο καλύτερο χρόνο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρούμπεν Σεμέδο: Ξέσπασμα του δικηγόρου του – Δεν υπήρχε εξαναγκασμός, του έστειλε μήνυμα να βρεθούν

Φονικό στην Ίο: Τον σκότωσε με δύο μπουνιές έξω από φούρνο - Υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα

Ανασχηματισμός: «Γρίφος» το timing – Τα ονόματα, οι καραμπόλες και η ενδεχόμενη έκπληξη