ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς για εμβολιασμό: Δεν θα σας πω τα στοιχεία του ιατρικού μου φακέλου

Στέφανος Τσιτσιπάς
Νέες ερωτήσεις για τον εμβολιασμό δέχθηκε ο Έλληνας τενίστας.
InTime / GEPA PICTURES

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Πολιορκήθηκε» ο Έλληνας τενίστας από τους δημοσιογράφους στο Indian Wells, με τις ερωτήσεις να αφορούν και πάλι το αν θα εμβολιαστεί και τα toilet breaks.

Νέο «μπαράζ» ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους προς τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος αναμένεται να συμμετάσχει στο Indian Wells. Ο Έλληνας σταρ του τένις δεν απάντησε στο αν εμβολιάστηκε, λέγοντας πως αποτελεί μέρος του ιατρικού του φακέλου ο οποίος είναι απόρρητος, ενώ παράλληλα κλήθηκε για ακόμα μια φορά να σχολιάσει και τα toilet breaks για τα οποία έχει γίνει συζήτηση στους τελευταίους αγώνες του.

«Το κλίμα εδώ είναι ξηρό. Στη Νέα Υόρκη δεν είναι έτσι και χρειαζόταν να αλλάξω μέχρι και τις κάλτσες μου. Εδώ δεν θα έχω τέτοιο πρόβλημα. Είναι καλό που το κλίμα είναι ξηρό γιατί αυτό σημαίνει λιγότερος ιδρώτας, άρα λιγότερα breaks και λιγότερα παράπονα», ανέφερε για τα toilet breaks ο Τσιτσιπάς.

Όσο για το πότε θα εμβολιαστεί; Φρόντισε να αποφύγει την απάντηση. «Συγγνώμη αλλά δεν πρόκειται να σας πω στοιχεία του ιατρικού μου φακέλου», ήταν τα λόγια του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τέλος μέτρων για σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο - Μόνο με εμβολιασμένους θέατρα, κινηματογράφοι

Νίκος Παλαιοκώστας: Τα καράβια, τα πεντοχίλιαρα στον αέρα και το «φάντασμα» του αδερφού του

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν χριστουγεννιάτικο «μποναμά» - Πόσα χρήματα θα πάρουν