ΣΠΟΡ

Νόβακ Τζόκοβιτς: Διέκοψε την προπόνηση της Πέμπτης - Θρίλερ με την απόφαση για τη βίζα

Νόβακ Τζόκοβιτς
AP Images

Νόβακ Τζόκοβιτς: Μόλις για 25 λεπτά προπονήθηκε ο Σέρβος τενίστας, καθώς στη συνέχεια μάζεψε τα πράγματα του κι αποχώρησε από το Melbourne Park.

Τα παραπάνω αναφέρει η γερμανική Bild σε δημοσίευμα της, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ξεκάθαρη εξήγηση γιατί το έκανε αυτό.

Το Νο1 του κόσμου είχε «κλείσει» το court για δύο ώρες, ωστόσο τελικά δεν έκατσε ούτε μισή ώρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συνομίλησε με τον γυμναστή του, Μάρκο Πανίτσι και στη συνέχεια μάζεψε τα πράγματα του κι αποχώρησε.

Η Bild αναφέρει ότι ο Πανίτσι του έδειξε δημοσιεύματα που θέλουν τον Υπουργό Μετανάστευσης της Αυστραλίας, Άλεξ Χοκ να είναι έτοιμος να του ακυρώσει ξανά τη visa, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Το μόνο που είναι γνωστό μέχρι τώρα είναι πως ο «Νόλε» δεν έχει «κλείσει» γήπεδο για την Παρασκευή (14/1).

Οι... φήμες ότι θα βγει απόφαση εντός της ημέρας καθυστέρησαν 75 λεπτά την κλήρωση του Australian Open. Αυτό έγινε γιατί στις 15:45 τοπική ώρα (06.45 Ελλάδος), 45 λεπτά μετά την αρχική ώρα της κλήρωσης, ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον, θα έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και υπήρχαν εικασίες πως θα αναφερθεί στην υπόθεση του Τζόκοβιτς, όμως δεν το έκανε.

Το Netflix κάνει ταινία το… θρίλερ στην Αυστραλία

Η μεγάλη περιπέτεια που ζει τις τελευταίες ημέρες ο Σέρβος τενίστας στην Αυστραλία θα γίνει σύντομα ταινία σε μορφή ντοκιμαντέρ από το Netflix. Όπως αναφέρει η «Daily Mail», συνεργείο της γνωστής πλατφόρμας βρίσκεται ήδη στη χώρα της Ωκεανίας για να καταγράψει όλα όσα γίνονται με το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις. Επίσης, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι κάμερες του Netflix θα δώσουν το «παρών» στις κορυφαίες διοργανώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, έχοντας μάλιστα πρόσβαση και στα αποδυτήρια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο πρωθυπουργός θα αποκαλύψει σήμερα το σχέδιο για τη δεύτερη αύξηση του κατώτατου μισθού

Άγρια επίθεση σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ έξω από την ΑΣΟΕΕ

Κακοκαιρία Διομήδης: Νεκρή εντοπίστηκε η 24χρονη που αγνοούνταν στις Σέρρες

Survivor: Το σέξι ατύχημα της Ευρυδίκης – Φόρεσε δανεικό μαγιό στο αγώνισμα (vid)