ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Φοβερή και τρομερή! Με «ισοπεδωτική» εμφάνιση στους «16» του Indian Wells

Μαρία Σάκκαρη
AP Images

Μαρία Σάκκαρη: Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε 2-0 σετ (6-3, 6-0) της Πέτρα Κβίτοβα και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Indian Wells.

Η Σάκκαρη πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο της.

Το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και για δεύτερη φορά στην καριέρα της θα παίξει στη φάση των «16» του BNP Paribas Open.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κράτησε το σερβίς στο πρώτο σετ κι έκανε το break την κατάλληλη στιγμή, καθώς προηγήθηκε με 5-3, για να κάνει στη συνέχεια το 1-0. Στο δεύτερο σετ, η Μαρία ήταν «ισοπεδωτική» και το πήρε χωρίς να χάσει game!

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Σάκκαρη χρειάστηκε μόλις 65 λεπτά για να πάρει το ματς και να ισοφαρίσει σε 3-3 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Επόμενος αντίπαλος θα είναι μια εκ των Ελίζ Μέρτενς ή Ντάρια Γκαβρίλοβα Σαβίγ.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Σάκκαρη: «Δεν σκέφτομαι τη συνέχεια, μπορεί να μου βάλει πίεση»

Μετά το τέλος του αγώνα, η Σάκκαρη απέφυγε τα μεγάλα λόγια για τη συνέχεια της στο τουρνουά. Αναλυτικά όσα είπε:

«Έπαιξα πολύ καλά σήμερα, δεν είναι ποτέ εύκολο απέναντι στην Πέτρα Κβίτοβα. Είναι φίλη μου, έχω μεγάλο σεβασμό για εκείνη, έχω μεγάλο σεβασμό για όσα έχει πετύχει. Πολλοί θα ζήλευαν την καριέρα της. Δεν ήταν πολύ καλή μέρα για εκείνη, αλλά εύχομαι γρήγορα να είναι ξανά στο επίπεδο που επιθυμεί.

Δεν σκέφτομαι τι θα συμβεί στη συνέχεια, γιατί αυτό μπορεί να μου βάλει πίεση. Πέρσι ήταν μια σπουδαία σεζόν, μπήκα στο Top 10, είμαι περήφανη γι αυτό. Προσπαθώ κάθε μέρα να παίζω το παιχνίδι μου και να μείνω συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνω. Θέλω να είμαι προσηλωμένη κι ευτυχώς πηγαίνει καλά.

Λατρεύω κάθε στιγμή που βρίσκομαι εδώ (σ.σ.: στο Indian Wells), είναι ένα από τα καλύτερα τουρνουά που έχω παίξει ποτέ. Δεν ξέρω κανέναν που να μην το έχει αγαπήσει στο πέρασμα των ετών. Είναι ένα υπέροχο μέρος, μια πολύ διαφορετική και όμορφη ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ να ξαναδώ τον κόσμο στον επόμενο αγώνα».