ΣΠΟΡ

Wimbledon: Ζαμπέρ και Ριμπάκινα διεκδικούν τον πρώτο Grand Slam τίτλο – Η ώρα και το κανάλι

Wimbledon
AP Images

Wimbledon: Δύο «πρωτάρες» θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο ταμπλό των γυναικών, καθώς Ονς Ζαμπέρ και Έλενα Ριμπάκινα θα αγωνιστούν στον πρώτο τελικό Grand Slam της καριέρας τους.

Οι δύο αθλήτριες πραγματοποίησαν μια τρομερή πορεία τις δύο προηγούμενες εβδομάδες στο Λονδίνο, αλλά μόνο μια από τις δύο θα κάνει το όνειρο της πραγματικότητα.

Η Ζαμπέρ έχει 11 σερί νίκες στο γρασίδι, καθώς προέρχεται από την κατάκτηση του τουρνουά στο Βερολίνο. Η 27χρονη από την Τυνησία είναι σε φοβερή κατάσταση, έχοντας χάσει μόλις δύο σετ στις έξι νίκες της στο Wimbledon.

Wimbledon
Οι προηγούμενοι αγώνες της Ονς Ζαμπέρ με την Έλενα Ριμπάκιναwtatennis

Σε εξαιρετική φόρμα είναι κι η Ριμπάκινα, η οποία έχει βρει ρυθμό και στον δρόμο προς τον τελικό απώλεσε μόλις ένα σετ, έχοντας μεγάλο «όπλο» το εξαιρετικό σερβίς της. Όσον αφορά στις μεταξύ τους μονομαχίες, η Ζαμπέρ προηγείται με 2-1.

Η ώρα και το κανάλι

Ο τελικός στο ταμπλό των γυναικών του Wimbledon είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα του Σαββάτου (9/7). Συγκεκριμένα, το ματς τίτλου θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime.

Σχετικές ειδήσεις