ΣΠΟΡ

Τσιτσιπάς για τη μητέρα του: «Δεν ήταν επιεικής μαζί μου, έχουμε έναν πολύ ιδιαίτερο δεσμό»

Στέφανος Τσιτσιπάς
Glomex

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα λόγια του Έλληνα τενίστα για τη μητέρα του πριν μια εβδομάδα - Η απαράδεκτη συμπεριφορά και η οργή του κόσμου στα social media.

Επεισοδιακός ήταν ο αγώνας ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ντανίλ Μενβέντεφ, με τη βροχή να προκαλεί έτσι κι αλλιώς μεγάλο εκνευρισμό σε όλους.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, όμως, είχε ένα άσχημο περιστατικό με τη μητέρα του, στην επανεκκίνηση, μετά τη δεύτερη διακοπή.

Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 40-0, αλλά είδε τον Μεντβέντεφ να επιστρέφει και να κάνει το break. Ο 25χρονος ήταν έξαλλος με τη μητέρα του, επειδή εκείνη κατά τη διάρκεια του σετ του έδινε οδηγίες στα ρωσικά (Ρώσος είναι κι ο Μεντβέντεφ).

Φανερά εκνευρισμένος, ξέφυγε, λέγοντας της: «Μη μιλάς στα ρώσικα. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρώσικα μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρώσικα. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρώσικα. Μαλ… είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το θέο σου!»

Στη συνέχεια, πριν μπει στο court για το δεύτερο σετ, η μητέρα του πήγε από πάνω του με τον Τσιτσιπά να γυρνάει προς τον διαιτητή και να του λέει: «Πρέπει να φύγει από το γήπεδο. Δεν μπορώ. Άμα συνεχίσω πρέπει να γίνει με το δικό μου τρόπο».

Η Τζούλια Σαλνίκοβα έφυγε από το box του γιού της και να πηγαίνει να κάθεται λίγο πιο πέρα στις κερκίδες.

Οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν «έτσι» τη συμπεριφορά που είχε ο 24χρονος άσος και το κράξιμο για τη συμπεριφορά και τα άσχημα λόγια προς τη μητέρα του πήγε «σύννεφο».

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

Πριν από μία περίπου εβδομάδα, ωστόσο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την μητέρα του, Τζούλια.

To ΑTP Tour με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας ανέβασε ένα βίντεο το οποίο συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Καθώς όλοι γιορτάζουμε τις μητέρες μας, ο Στεφ εξηγεί πώς η μητέρα του Τζούλια είχε μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι του!».

«Η μητέρα μου μέχρι σήμερα εμπλέκεται. Ήταν αυτή που ανέπτυξε το παιχνίδι μου από τα πρώτα στάδια της καριέρας μου. Ένα μεγάλο μέρος της ανάπτυξης και της εξέλιξής μου στο τένις έγινε όταν ήμουν μικρός. Έχουμε έναν πολύ ιδιαίτερο δεσμό και μια σχέση που δεν μπορώ να ανταλλάξω για τίποτα άλλο» είπε αρχικά ο Τσιτσιπάς και πρόσθεσε:

«Ο τρόπος που παίζω είναι λόγω της μητέρας μου όπως και το μπάκχαντ με το ένα χέρι. Είναι ένα πολύ όμορφο επίτευγμα να το μοιραστώ αυτό με την μητέρα μου στο Μόντε Κάρλο. Δεν ήταν επιεικής μαζί μου αλλά νομίζω ότι αυτό γινόταν για κάποιο λόγο. Το να με κάνει πιο δυνατό και όχι τόσο ευαίσθητο».

Διαβάστε επίσης:

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη - Ποιο τραγούδι διάλεξε (video)

Τραγωδία στο Σαλβαδόρ: Ανατριχιαστικές εικόνες από το ποδοπάτημα φιλάθλων σε γήπεδο (pics)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Εκτός τελικού στο Masters της Ρώμης – Ήττα από Μεντβέντεφ σε «μαραθώνιο» ματς

«Μαλ... είσαι τελείως;» - Εκνευρίστηκε με τη μητέρα του και ξέφυγε (vids)