ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρόωρο «αντίο» στην Στουτγάρδη - Με το… αριστερό στο γρασίδι (vids)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρόωρο «αντίο» στην Στουτγάρδη - Με το… αριστερό στο γρασίδι (vids)
Glomex

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τον αποκλεισμό στην πρεμιέρα του στο Boss Open της Στουτγάρδης γνώρισε ο Έλληνας πρωταθλητής από τον Ρισάρ Γκασκέ, στο πρώτο του ματς στο γρασίδι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε την προετοιμασία του στην εν λόγω επιφάνεια, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης (15/06) γνώρισε την ήττα 2-1 σετ, 7-6(8), 2-6, 7-5 σε 2 ώρες και 17 λεπτά από τον Γάλλο τενίστα, Νο.55 στον κόσμο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του γερμανικού Open.

Παράλληλα, ο Έλληνας πρωταθλητής δεν μπόρεσε να αρχίσει δυναμικά την προσπάθειά του για… συλλογή πόντων και την ευκαιρία να «χτυπήσει» το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην κλήρωσή του στο Wimbledon, στο τρίτο Grand Slam της χρονιάς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά τον πρώτο του αγώνα στο χορτάρι, καθώς προηγήθηκε 3-0, αλλά στην συνέχεια δεν έδειξε την ίδια σταθερότητα στο σερβίς του, με αποτέλεσμα ο Γάλλος να ανέβει και να… οδηγήσει το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ, το οποίο κατέκτησε 10-8, αφού πρώτα έσβησε το σετ πόιντ του Έλληνα τενίστα στο 7-6.

Στο δεύτερο σετ, ο «Tsitsifast» έδειξε τρομερή αντίδραση και μέσα σε ελάχιστο χρόνο κατάφερε να το κατακτήσει 6-2 και οι δύο αθλητές οδηγήθηκαν στο 3ο και τελευταίο σετ. Εκεί, ο Ρισάρ Γκασκέ εμφανίστηκε πιο συγκεντρωμένος, εκμεταλλεύτηκε το νευρικό παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά και πήρε τη νίκη 7-5.

TA HIGHLIGHTS

Σχετικές ειδήσεις