ΣΠΟΡ

Συγκλονίζει ο Νικ Κύργιος: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, νοσηλεύτηκα σε ψυχιατρική κλινική»

Νικ Κύργιος
EPA/RONALD WITTEK

Νικ Κύργιος: Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας μίλησε για τη «σκοτεινή» πλευρά της ζωής του στο «Break Point» του Netflix.

Ο Νικ Κύργιος είναι από τους πιο ιδιόρρυθμους τενίστας και συνήθως στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του για τους λάθος λόγους.

Δεν παύει, όμως, να είναι κι ένα ταλαντούχο παιδί, το οποίο κατά καιρούς δίνει μεγάλη μάχη με τους «δαίμονες» του. Ο Κύργιος αναφέρθηκε στη «σκοτεινή» πλευρά του εαυτού του στο νέο επεισόδιο της σειράς του Netflix, η οποία ακολουθεί διάσημους τενίστες στο «ταξίδι» στα court.

Στο επεισόδιο με τίτλο «Belonging», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου, ο 28χρονος αθλητής προχώρησε σε αποκαλύψεις. «Έπινα, έκανα χρήση ναρκωτικών, είχα χάσει τη σχέση μου με την οικογένειά μου, έδιωξα όλους τους στενούς μου φίλους μακριά», ανέφερε ο Κύργιος και συνέχισε: «Σκεφτόμουν πραγματικά αν ήθελα να αυτοκτονήσω. Έχασα στον 2ο γύρο του Wimbledon από τον Ναδάλ. Ξύπνησα μετά τον αγώνα και ο πατέρας μου ήταν στο κρεβάτι και έκλαιγε. Αυτό ήταν βαρύ για μένα. Έλεγα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να το κάνω αυτό. Κατέληξα σε ψυχιατρική πτέρυγα στο Λονδίνο για να λύσω τα προβλήματά μου».

Σχετικές ειδήσεις