ΣΠΟΡ

Athens Golden Cup: Καραγκούνη/Χριστοδούλου και Κόλα/Τζιουμάκας οι θριαμβευτές!

Athens Golden Cup: Καραγκούνη/Χριστοδούλου και Κόλα/Τζιουμάκας οι θριαμβευτές!

Beach Volley στο Σύνταγμα κατάμεστο από κόσμο και τους τελικούς γυναικών και ανδρών – Τα αποτελέσματα.

Εντυπωσιακή μέρα στο Athens Golden Cup του Beach Volley στο Σύνταγμα. Το βράδυ της Κυριακής διεξήχθησαν οι μεγάλοι τελικοί γυναικών και ανδρών, σε μια εγκατάσταση κατάμεστη από κόσμο και πλατεία.

Στις γυναίκες Δήμητρα Καραγκούνη και Χρυσάνθη Χριστοδούλου, νίκησαν με 2-0 (21-16, 21-16) τις Γεωργίνα Αντωνακάκη και Ιωάννα Περδικάκη.



Χάνοντας στον πρώτο τους αγώνα με 2-1 από τις Σλοβάκες Χαρμάνοβα/Σιμανίκοβα βρέθηκαν μπροστά σε πρόωρο τελικό στο τελευταίο ματς του ομίλου, εκεί που νίκησαν με 2-0 τις Αντωνακάκη/Περδικάκη και πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά στη διαφορά των πόντων.

Οι Αντωνακάκη, Περδικάκη στον πρώτο τους φετινό τελικό, αλλά δεύτερο σερί στην πλατεία Συντάγματος (νικήτριες πέρσι), προσπάθησαν για το 2Χ2, αλλά και στα δύο σετ κυνηγούσαν το σκορ χωρίς να κάνουν την ανατροπή.

Στους άνδρες, Αντιόλ Κόλα και Στέλιος Τζιουμάκας ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την κατάκτηση του τουρνουά. Κάτι που είχαν πετύχει και στη Θεσσαλονίκη. Επικράτησαν στον τελικό των Σταύρου Ντάλλα, Δημήτρη Χατζηνικολάου με 2-0 σετ (21-19, 22-20).