ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η πρόκριση επί της Ντνίπρο φέρνει πολλά εκατομμύρια στα ταμεία του

Παναθηναϊκός: Η πρόκριση επί της Ντνίπρο φέρνει πολλά εκατομμύρια στα ταμεία του
Intime

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 της Ντνίπρο στη Σλοβακία, βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στον 3ο γύρο του Champions League και την εξασφάλιση 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε εντυπωσιακά τις επίσημες υποχρεώσεις του για τη νέα σεζόν. Επέστρεψε στις ευρωπαϊκές νίκες, επικρατώντας 3-1 της Ντνίπρο στη Σλοβακία και κάνοντας σημαντικό βήμα από το πρώτο κιόλας παιχνίδι για την εξασφάλιση του εισιτηρίου στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Εκεί όπου τον περιμένει η ισχυρή Μαρσέιγ και μια μεγάλη πρόκληση για την πρόκριση στα play offs της διοργάνωσης. Ένα βήμα δηλαδή πριν από τους «χρυσούς» ομίλους!

Ήδη πάντως ο Παναθηναϊκός με τη διαφαινόμενη πρόκριση επί της Ντνίπρο (απομένει να τη σφραγίσει στον επαναληπτικό της 1ης Αυγούστου στις 20:30) έχει εξασφαλίσει στη... χειρότερη περίπτωση την παρουσία του στους ομίλους του Europa League, αλλά κι ένα ιδιαίτερα σημαντικό ποσό στα ταμεία του!

Οι «πράσινοι» θα πάρουν ένα φιξ ποσό ύψους 3,63 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το συνολικό ποσό που έχουν εξασφαλισμένο είναι περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ. Το ακριβές νούμερο θα εξαρτηθεί από το πόσες ελληνικές ομάδες θα μπουν σε όμιλο, καθώς αυτό θα καθορίσει το market pool.

Από εκεί και πέρα, βέβαια, ανάλογα και με την πορεία που θα κάνει ο Παναθηναϊκός, το ποσό είναι πιθανόν να αυξηθεί κι άλλο, ειδικά αν καταφέρει να βρεθεί στους ομίλους του Champions League!

Διαβάστε επίσης:

Λιονέλ Μέσι: Viral ο νέος πανηγυρισμός του - Οι θεωρίες για τη σημασία του

Αθλητικές μεταδόσεις: «Μάχη» για τους «8» του EuroBasket η Εθνική Εφήβων - Με Ρέιντζερς ο Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός: Σοβαρό πλήγμα με Σένκεφελντ - Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του

Champions League: Ο Panathinaikos επέστρεψε - Νίκη πρόκρισης με 3-1 και γκολάρες κόντρα στην Ντνίπρο

Ο Λιονέλ Μέσι κατακτά τις ΗΠΑ - Μυθική εμφάνιση και 2 γκολ σε 13 λεπτά

NBA: Τα 10 μεγαλύτερα συμβόλαια στην ιστορία μετά τη «βόμβα» των Σέλτικς - Η θέση του Αντετοκούνμπο