ΣΠΟΡ

Εθνική πόλο ανδρών: Με Ουγγαρία στον τελικό του Παγκόσμιου - Η ημέρα, η ώρα και το κανάλι

Εθνική πόλο ανδρών: Με Ουγγαρία στον τελικό του Παγκόσμιου - Η ημέρα, η ώρα και το κανάλι
WORLD AQUATICS

Η Εθνική πόλο ανδρών θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου. Δείτε την ημέρα και την ώρα του σπουδαίου αγώνα.

Η Εθνική πόλο ανδρών έκανε μια μεγαλειώδη εμφάνιση στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Φουκουόκα στην Ιαπωνία, διέλυσε τη Σερβία με 13-7 (πρώτη νίκη επί του συγκεκριμένου αντιπάλου στην ιστορία της διοργάνωσης) και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Εκεί θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο για πρώτη φορά στην Ιστορία της και θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία, η οποία επικράτησε στον δεύτερο ημιτελικό της Ισπανίας με 12-11.

Ο σπουδαίος αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο (29/07) στις 12:00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Παράλληλα, με την πρόκριση στον τελικό η Εθνική Ελλάδας εξασφάλισε και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024!

Συγχαρητήρια του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού

Τη βεβαιότητά του ότι «τα καλύτερα έρχονται» για την εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου, στο συγχαρητήριο μήνυμά του για την πρόκριση της ελληνικής ομάδας στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Φουκουόκα.

«Μετά από μια μεγαλειώδη εμφάνιση, εμφατικά δηλωτική των τεράστιων δυνατοτήτων της, η εθνική ομάδα του Πόλο πέρασε στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, εξασφαλισε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και ετοιμάζεται να γράψει άλλη μια "χρυσή" σελίδα στην ιστορία του ελληνικού πόλο. Τα καλύτερα έρχονται και θα είναι πολλά, γιατί αυτή η ομάδα είναι πανάξια» αναφέρει ο κ. Οικονόμου, σε ανάρτησή του στο twitter.

«Big in Japan από την ομάδα όνειρο!!!» αναφέρει στη δική του πανηγυρική ανάρτηση ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού και άλλοτε αρχηγός της εθνικής πόλο, Γιώργος Μαυρωτάς.

«Νίκη επί της Σερβίας με 13-7 στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πόλο ανδρών και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό και για τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι! Μπράβο παιδιά, μπράβο Θοδωρή, γέλασε λίγο το χειλάκι μας σε δύσκολους καιρούς» προσθέτει ο γ.γ.Α.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμια Ελλαδάρα! Στον τελικό η Εθνική πόλο - Έκλεισε θέση και για το Παρίσι 2024

Επίσημη η «βόμβα» του καλοκαιριού - Στον Παναθηναϊκό για 2 χρόνια ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Παναθηναϊκός: Αντίστροφη μέτρηση για τη βόμβα Ερνανγκόμεθ με... Άνταμ Σάντλερ

Παγκόσμιο υγρού στίβου: Εντυπωσιακός ο Σίσκος, πήρε εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες