ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Αντίστροφη μέτρηση για τη βόμβα Ερνανγκόμεθ με... Άνταμ Σάντλερ

Παναθηναϊκός: Αντίστροφη μέτρηση για τη βόμβα Ερνανγκόμεθ με... Άνταμ Σάντλερ

Με τον Άνταμ Σάντλερ σε ρόλο... πρωταγωνιστή, ο Παναθηναϊκός προανήγγειλε την μεταγραφική «βόμβα» του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ακόμα ένα ηχηρό «μπαμ» το φετινό καλοκαίρι είναι γεγονός για τον Παναθηναϊκό!

Ο 27χρονος διεθνής φόργουορντ, MVP του τελικού στο περσινό Ευρωμπάσκετ με την Ισπανία, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, είναι η νέα μεταγραφική βόμβα που πυροδότησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και τάραξε τα... νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Ισπανός, ύψους 2,06μ. φόργουορντ, με 350 παιχνίδια NBA στις πλάτες του, υπέγραψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (26/7) διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και πλέον απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης (27/7) οι «πράσινοι» προανήγγειλαν τη... βόμβα με ένα gif με τον Άνταμ Σάντλερ.

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ ήταν συμπρωταγωνιστής του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στην ταινία «Hustle», η οποία έκανε θραύση στο Netflix.

Η προσθήκη του MVP του τελικού του EuroBasket 2022 θυμίζει κίνηση από άλλες εποχές, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προσθέσει ένα ακόμα σπουδαίο «όπλο» στο ρόστερ του Εργκίν Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση του παίκτη που ήταν από τους πρώτους στόχους του το φετινό καλοκαίρι.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις και στις δύο θέσεις των φόργουορντ, διαθέτει «φονικό» περιφερειακό του σουτ (είχε 27 πόντους με 7/9 τρίποντα στον τελικό Ισπανία-Γαλλία), είναι αθλητικός και σε εξαιρετική ηλικία.

Διαβάστε επίσης:

«Σεισμός» στην Ευρώπη - Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Αθλητικές μεταδόσεις: Έτοιμη για τελικό η Εθνική πόλο - Ευρωπαϊκές «μάχες» για ΠΑΟΚ και Άρη

Παγκόσμιο υγρού στίβου: Εντυπωσιακός ο Σίσκος, πήρε εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Μεταγραφές: Στη Βραζιλία ο Χάμες Ροντρίγκες - Αποφάσισε για την επόμενη ομάδα του μετά τον Ολυμπιακό