ΣΠΟΡ

Μίλτος Τεντόγλου: Ο άνθρωπος που δεν χαιρέτισε και το σχόλιο του ΣΕΓΑΣ

Μίλτος Τεντόγλου: Ο άνθρωπος που δεν χαιρέτισε και το σχόλιο του ΣΕΓΑΣ
Print Screen / Instagram / segas

Μίλτος Τεντόγλου: Μία αμήχανη στιγμή προκάλεσε η επιστροφή του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο ξενοδοχείο της ελληνικής αποστολής, καθώς δεν χαιρέτισε τον πρώτο άνθρωπο που πήγε στο μέρος του, με τον ΣΕΓΑΣ να δίνει την… απάντησή του.

Θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες από την κίνηση του Μίλτου Τεντόγλου να μην δώσει το χέρι του κατά την επιστροφή του στο ξενοδοχείο της ελληνικής αποστολής στη Βουδαπέστη, στον πρώτο άνθρωπο που πήγε προς το μέρος του, αλλά θέλησε να αγκαλιάσει τον παππού του που βρέθηκε δίπλα του.

Λίγες ώρες αργότερα, ο ΣΕΓΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα ένα δελτίο Τύπου, αναφορικά με τη γιορτή που στήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (25/08) δίνοντας μία… έμμεση απάντηση, στην κίνηση του Έλληνα πρωταθλητή να μην χαιρετίσει τον Παναγιώτη Δημάκο, τον Α’ Ειδικό Γραμματέα του Συνδέσμου που είναι ο αρχηγός της αποστολής.

Ο Μίλτος Τεντόγλου με τον Παναγιώτη Δημάκο
Ο Μίλτος Τεντόγλου στην επιστροφή του στο ξενοδοχείο με τον αρχηγό αποστολής της εθνικής ομάδας, Παναγιώτη Δημάκοsegas.gr

Αναλυτικά, στο δελτίο Τύπου αναφέρεται:

«Η εμφάνιση του Μίλτου Τεντόγλου και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στον τελικό του μήκους αποτελεί μια σπουδαία στιγμή στην ιστορία του ελληνικού στίβου, η οποία έφερε μεγάλη χαρά σε όλη την ομάδα.

Τον αθλητή υποδέχθηκαν χθες στο ξενοδοχείο της ομάδας τα μέλη της οικογένειας του και φυσικά της ελληνικής αποστολής. Ο πρωταθλητής μας, σε μια ανθρώπινη στιγμή, έσπευσε να φιλήσει και να αγκαλιάσει πρώτο τον παππού του, που καρτερικά τον περίμενε μετά τις 12 το βράδυ. Ο Τεντόγλου αφού πνίγηκε στις αγκαλιές της οικογένειας του, δέχθηκε τα συγχαρητήρια των μελών της αποστολής, του αρχηγού Παναγιώτη Δημάκου και γιόρτασε μαζί τους την μεγάλη επιτυχία.

“Ο ΣΕΓΑΣ με την πρόεδρό του Σοφία Σακοράφα, με τον Παναγιώτη Δημάκο που είναι εδώ αρχηγός αποστολής και όλα τα μέλη του συμβουλίου έχουν καταφέρει να φέρουν σταθερότητα στην Ομοσπονδία. Είναι δίπλα μας και με τη στήριξή τους πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Η χαρά μας χθες το βράδυ ήταν μεγάλη και την μοιραστήκαμε με όλους όσοι ήταν στο ξενοδοχείο”, δήλωσαν τόσο ο Γιώργος Πομάσκι όσο και ο Μίλτος Τεντόγλου».

Σχετικές ειδήσεις