Μαρία Σάκκαρη: Πρεμιέρα με το δεξί στο Πεκίνο

Newsbomb

EPA/FRANCK ROBICHON, ΑΜΠΕ

Μαρία Σάκκαρη: Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Κίνα η Ελληνίδα τενίστρια, καθώς επικράτησε 2-0 της Λίντα Φρουχβίρτοβα και προκρίθηκε στη φάση τω ν «16».

Η κορυφαία τενίστρια της χώρας μας μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της 18χρονης Τσέχας σε 90 λεπτά, μια και πήρε το πρώτο σετ 6-4 και το δεύτερο 6-2, με αποτέλεσμα να «κλείσει» θέση στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει την Σιγιού Γουάνγκ (Νο 37) την Πέμπτη (05/10).

Η Ελληνίδα αθλήτρια ξεκίνησε δυνατά το πρώτο σετ, κάνοντας το break για το 2-0, όμως, η Τσέχα αντέδρασε και πήρε τρία games και το προβάδισμα 3-2. Η απάντηση της Μαρίας Σάκκαρη ήταν άμεση και πήρε το πρώτο σετ 6-4.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη στο δεύτερο σετ, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια έκανε break στο έκτο game για το 4-2, με αποτέλεσμα η Φρουχβίρτοβα να μην μπορεί να αντιδράσει και να μείνει εκτός συνέχειας.

Έτσι, η Μαρία Σάκκαρη «έκλεισε» θέση για τους «16» του China Open, που ανήκει στη σειρά WTA 1000 και συνεχίζει την προσπάθειά της για την πρόκριση στο WTA Finals.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved