ΣΠΟΡ

Πάουλα Μπαντόσα: Αποκάλυψε το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή της και δεν είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Πάουλα Μπαντόσα: Αποκάλυψε το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή της και δεν είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Instagram

Η Πάουλα Μπαντόσα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχουν πάρει... αποστάσεις από τα social media τον τελευταίο καιρό, με την Ισπανίδα να μιλά σε συνέντευξή της για το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή της, η οποία δεν είναι άλλη από την μικρή της αδερφή.  

Πριν λίγες εβδομάδες είχε προκαλέσει αίσθηση το σενάριο για χωρισμό ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και την Πάουλα Μπαντόσα. Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισαν να διαγράψουν όλες τις φωτογραφίες τους από τον κοινό λογαριασμό τους στο Instagram, με το όνομα «tsitsidosa».

Τελικά, δεν ήταν κάτι παραπάνω από fake news, με το ζευγάρι να «απαντά» με μια φωτογραφία από το Ντουμπάι.

Η Πάουλα Μπαντόσα, ωστόσο, μιλώντας στο κανάλι της WTA για τη ζωή της δεν επέλεξε τον Στέφανο Τσιτσιπά ως το αγαπημένο της πρόσωπο, αλλά την μικρή της αδελφή.

«Η μικρότερη αδερφή μου, είναι 15 χρονών. Το όνομά της είναι Jana. Έχουμε 10 χρόνια διαφορά, οπότε πάντα ένιωθα ότι , φυσικά, είμαι η μεγαλύτερη αδερφή της αλλά όπως λέω, ταυτόχρονα, πάντα ένιωθα ότι έπρεπε να μου αρέσει, να είμαι η δεύτερη μαμά της.

Την προστατεύω τόσο πολύ, ειδικά ο ρόλος που παίζω μαζί της αυτή τη στιγμή είναι οικονομικά, τη βοηθάω. Το όνειρό της ήταν πάντα να έρθει στις ΗΠΑ, να σπουδάσει, να μάθει αγγλικά. Η ωριμότητά της αυξάνεται τόσο γρήγορα χάρη σε αυτό, οπότε είμαι πολύ περήφανος για αυτήν.

Είναι το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή μου. Έτσι θα το έκανα, ξέρει ότι θα έκανα τα πάντα για εκείνη και θέλω απλώς να έχει την ευκαιρία να κάνει ό,τι θέλει ή το όνειρό της. Είχα την ευκαιρία να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, οπότε το θέλω μόνο για εκείνη» είπε η Ισπανίδα.

Σχετικές ειδήσεις