ΣΠΟΡ

Ραφαέλ Ναδάλ: Η απάντηση στον διευθυντή του Australian Open - «Δουλεύω σκληρά για να επιστρέψω»

Ραφαέλ Ναδάλ: Η απάντηση στον διευθυντή του Australian Open - «Δουλεύω σκληρά για να επιστρέψω»

Ο Ραφαέλ Ναδάλ έστειλε το δικό του μήνυμα, μετά τις δηλώσεις του διευθυντή του Australian Open, Γκρεγκ Τάιλι, για επιστροφή του Ισπανού στη δράση τον ερχόμενο Γενάρη.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Ραφαέλ Ναδάλ στην αγωνιστική δράση θα γίνει στο Australian Open τον ερχόμενο Ιανουάριο, ανακοίνωσε την Τετάρτη (11/10) ο διευθυντής του τουρνουά Κρεγκ Τάιλι.

Ο Ισπανός, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι το 2024 μπορεί να είναι η τελευταία σεζόν της καριέρας του, δεν έχει αγωνιστεί μετά την ήττα του στον δεύτερο γύρο από τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ, τον περασμένο Ιανουάριο στο Αυστραλιανό Όπεν του 2023 στη Μελβούρνη.

«Μπορούμε να αποκαλύψουμε αποκλειστικά εδώ ότι ο Ράφα θα επιστρέψει», είπε ο Τάιλι στο Αυστραλιανό Nine Network. «Έλειπε για το μεγαλύτερο μέρος του έτους και μιλώντας μαζί του τις τελευταίες ημέρες επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει, κάτι για το οποίο είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι. Είναι υπέροχο».

Ο Ναδάλ, ωστόσο, θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, με μήνυμα στα social media. «Εκτιμώ την ψήφο εμπιστοσύνης από το Australian Open», έγραψε ο 37χρονος τενίστας και προσθεσε: «Προπονούμαι καθημερινά και δουλεύω σκληρά για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν».

Ο Ισπανός, νικητής σε 22 Grand Slam, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον λαγονοψοϊκό μυ στο αριστερό του πόδι τον Ιούνιο, αλλά πρόσφατα αποκάλυψε ότι ελπίζει να είναι ανταγωνιστικός όταν επιστρέψει στη δράση.

Σχετικές ειδήσεις