ΣΠΟΡ

Νικόλ Ελευθεριάδου: Συγκινεί η ηρωίδα της Εθνικής πόλο - «Γελάμε σε μέρη που έχουμε κλάψει...»

Νικόλ Ελευθεριάδου: Συγκινεί η ηρωίδα της Εθνικής πόλο - «Γελάμε σε μέρη που έχουμε κλάψει...»

Η Νικόλ Ελευθεριάδου, μία από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες της νέας επιτυχίας της Εθνικής Ελλάδας πόλο γυναικών, έστειλε ένα ιδιαίτερο και συγκινητικό μήνυμα.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου πέτυχε το νικητήριο γκολ στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πόλο Γυναικών στέλνοντας την Εθνική Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Η 25χρονη αθλήτρια με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media ευχαρίστησε όλους όσους βρισκόντουσαν στο πλευρό της Εθνικής Ελλάδας και τόνισε ότι «ξημέρωσε η μέρα που οι κόποι χρόνων επιτέλους ανταμείβονται».

Αναλυτικά όσα έγραψε η Νικόλ Ελευθεριάδου:

«Όλα εκείνα τα πρωινά που οδηγούσες ενώ ήταν ακόμα σκοτάδι, όλες εκείνες τις νύχτες που οι πόνοι στο σώμα σου είχαν κάνει κάνει τον ύπνο δύσκολο, όλες εκείνες τις φορές που ένιωθες εξαντλημένη, που δεν ήθελες να πιέσεις τον εαυτό σου αλλά το έκανες πάση θυσία.

Πολλές φορές αναρωτιόμουν αν όλη αυτή η προσπάθεια η επιμονή και η υπομονή θα σταθούν στο πλευρό μου την κρίσιμη στιγμή. Χρόνο με το χρόνο, ο φόβος της αποτυχίας ένιωθα ότι μου στερούσε το δικαίωμα να ονειρεύομαι. Και ήταν άδικο. Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να ονειρεύεσαι, γιατί αν δεν ονειρεύεσαι, δεν ζεις! Από εκεί πηγάζει η εσωτερική μας δύναμη!

Ξημέρωσε, λοιπόν, η μέρα που οι κόποι χρόνων επιτέλους ανταμείβονται, γελάμε σε μέρη που έχουμε κλάψει, αγκαλιαζόμαστε σφιχτά και μπορούμε πλέον να πούμε ότι τα καταφέραμε!

Όλοι μαζί! Σας ευχαριστώ!».

Η απάντηση για το «κοπέλα του Βεζένκοφ»

Η 25χρονη είναι ήδη μία από τις πιο επιτυχημένες αθλήτριες υδατοσφαίρισης στη χώρα μας, έχοντας κατακτήσει στο παρελθόν ένα ακόμα ασημένιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Βαρκελώνη, αλλά κι ένα χάλκινο στο Μπακού το 2015. Επίσης, με τον Ολυμπιακό έχει κατακτήσει 8 πρωταθλήματα Ελλάδας, 3 Πρωταθλήματα Ευρώπης (2015, 2021, 2022) κι ένα Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης LEN Trophy (2015).

Μετά την επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας, ωστόσο, προκλίθηκε σάλος στα social media με την αντιμετώπιση που είχε η διεθνής πολίστρια από μερίδα των ΜΜΕ, τα οποία εστίασαν στην προσωπική της σχέση και την χαρακτήριζαν στους τίτλους τους ως «κοπέλα του Βεζένκοφ». Του μπασκετμπολίστα που αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και αγωνίζεται στο ΝΒΑ, με τους Σακραμέντο Κινγκς.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου έδωσε τη δική της απάντηση στο θέμα. Αρχικά ανεβάζοντας stories με τα μηνύματα στήριξης που δέχθηκε η ίδια στα social media.

Παράλληλα, η 25χρονη αθλήτρια μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα και στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Όπως και τα επίθετα που συνοδεύουν πολλές φορές το όνομα μου. Χαίρομαι πολύ γιατί ο κόσμος έχει αντιδράσει και δείχνει πόσο άσχημα φαίνεται αυτό, σε σημείο να μην έχω να πω τίποτα εγώ. Το να βλέπω κάτι τέτοιο δεν με τιμά και με μειώνει» τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε η Νικόλ Ελευθεριάδου τόσο για το συγκεκριμένο ζήτημα, όσο και για την επιτυχία της Εθνικής Πόλο Γυναικών.