ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Δυναμική εκκίνηση και πρόκριση στο Ντουμπάι - Επιστροφή στο Top 10

Μαρία Σάκκαρη: Δυναμική εκκίνηση και πρόκριση στο Ντουμπάι - Επιστροφή στο Top 10
EPA/LUKAS COCH, ΑΜΠΕ

Μαρία Σάκκαρη: Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά του Ντουμπάι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικρατώντας 2-0 σετ της Έβα Ναβάρο και εξασφάλισε την επιστροφή της στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Πρεμιέρα με το… δεξί έκανε η Μαρία Σάκκαρη στο δεύτερο τουρνουά WTA 1000 στο Ντουμπάι. Η Αθηναία τενίστρια μετά τους τρεις συνεχόμενους αποκλεισμούς της σε Australian Open και στα τουρνουά του Άμπου Ντάμπι και της Ντόχας, επέστρεψε στις νίκες.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδειξε από την αρχή τη διάθεσή της, καθώς είχε τον έλεγχο του αγώνα κόντρα στην Έβα Ναβάρο και χρειάστηκε μόλις 31 λεπτά για να μπορέσει να πάρει το πρώτο σετ 6-2 και να αποκτήσει προβάδισμα για τη συνέχεια.

Δυναμική ήταν και η «είσοδός» της στο δεύτερο σετ, καθώς ξεκίνησε με break και πήρε προβάδισμα 2-0. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε συγκεντρωμένη στην προσπάθεια της Αμερικανίδας να επιστρέψει και πήρε τη νίκη 6-4, με αποτέλεσμα να προκριθεί στον 3ο γύρο του τουρνουά.

Παράλληλα, η Μαρία Σάκκαρη, με τη νίκη της στην πρεμιέρα της στο Ντουμπάι εξασφάλισε και την επιστροφή της στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Σχετικές ειδήσεις