ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δύσκολος ο… δρόμος στο Μόντε Κάρλο - Η κλήρωση στο πρώτο με χώμα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δύσκολος ο… δρόμος στο Μόντε Κάρλο - Η κλήρωση στο πρώτο με χώμα
EPA/RAY ACEVEDO, ΑΜΠΕ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δυνατοί είναι οι αντίπαλοι που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Έλληνας πρωταθλητής στο Masters του Μόντε Κάρλο, του πρώτου στην χωμάτινη επιφάνεια.

Την πρώτη παρουσία σε τουρνουά με χωμάτινη επιφάνεια θα κάνει τις επόμενες ημέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Αθηναίος τενίστας κληρώθηκε στον πρώτο γύρο κόντρα στον Λάσλο Τζέρε.

Σε περίπτωση που καταφέρει να πάρει την πρόκριση, τότε θα αντιμετωπίσει τον νικητή από την αναμέτρηση του Νικολάς Τζάρι με τον Τομάς Εστεβέρι, ενώ αν βρεθεί στον τρίτο γύρο, τότε, κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει κόντρα τον Σάσα Ζβέρεφ.

Στα προημιτελικά, πιο πιθανός αντίπαλος είναι ο Ντανίλ Μεντβέντεφ και στα ημιτελικά θα βρίσκεται, λογικά, ο Γιάνικ Σίνερ, που είναι στο Νο 2 του ταμπλό.

Αντίθετα, στο άλλο… μονοπάτι βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ως επικεφαλής του τουρνουά, ενώ μαζί του βρίσκονται οι Κάρλος Αλκαράθ, Αντρέι Ρούμπλεφ και Κάσπερ Ρουντ.

Οι πιθανοί προημιτελικοί, με βάση το ranking των αθλητών:

Τζόκοβιτς-Ρούμπλεφ

Αλκαράθ-Ρουντ

Ζβέρεφ-Μεντβέντεφ

Ρούνε-Σίνερ

Τα παιχνίδια στο κυρίως ταμπλό του Masters στο Μόντε Κάρλο, θα ξεκινήσουν την Κυριακή (07/04), τη στιγμή που ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παλέψει για τον τρίτο του τίτλο στο τουρνουά, μετά τις κατακτήσεις το 2021 και το 2022.

Σχετικές ειδήσεις