Εισαγγελική ερευνα για τα επεισόδια στον αγωνα ΑΕΚ-Άρης
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη διερεύνηση διάπραξης τυχόν ποινικών αδικημάτων στα αποδυτήρια των διαιτητών κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στον αγώνα ΑΕΚ- Άρης διέταξε ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.
INTIME NEWS
Πληροφορίες αναφέρουν να σημειώθηκε μεγάλη ένταση στα αποδυτήρια με τον Άρη να καταγγέλλει ότι ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης επιτέθηκε φραστικά στον Πορτογάλο διαιτητή της αναμέτρησης αλλά και στον πρόεδρο του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη.
Σύμφωνα με την πλευρά του Άρη, ο Δ. Μελισσανιδης χειροδίκησε σε βάρος του Καρυπιδη, με την πλευρά της ΑΕΚ να υποστηρίζει ότι αυτό που προκάλεσε την ένταση ήταν η παρουσία Καρυπιδη με μπραβους στα αποδυτηρια.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr
Διαβάστε επίσης: