ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Oι VIP που «καρδιοχτύπησαν» στο μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου

Το μεγάλο ντέρμπι στη Λεωφόρο ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής και οι VIP έδωσαν το βροντερό «παρών».
Στη Λεωφόρο οΝίκος Καρβέλας για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.
Intime News

Το μεγάλο ντέρμπι στη Λεωφόρο ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής και οι VIP έδωσαν το βροντερό «παρών» - Aρκετοί διάσημοι, βρέθηκαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Το βράδυ της Κυριακής πολιτικοί, τραγουδιστές, συνθέτες αλλά και ηθοποιοί έδωσαν το «παρών» στη Λεωφόρο προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το ισόπαλο ντέρμπι των «αιωνίων».

Η βουλευτής της Α΄ περιφέρειας Αθηνών του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, ο τραγουδιστής και συνθέτης Νίκος Καρβέλας και ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν απόψε στις εξέδρες της Λεωφόρου για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Σημειώνεται ότι και οι τρεις είναι δηλωμένοι και φανατικοί οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Επιστροφή στο γήπεδο για την Λιάνα Κανέλλη

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι», είχε μιλήσει για τον Παναθηναϊκό, και το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η βουλευτής φορούσε κόκκινο σακάκι και οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για το ντέρμπι και της ζήτησαν να κάνει μια πρόβλεψη, καθώς όπως είναι γνωστό είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού.

«Ενόψει του ντέρμπι είναι πάντα το γούρι να φοράω κόκκινα, καθώς είναι η φανέλα που θα πάρουμε. Την Κυριακή θα κερδίσουμε. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Θα πάω και στο γήπεδο. Μετά την πανδημία άρχισα να ξαναπηγαίνω. Βέβαια δεν είναι και εύκολο και μάλιστα αυτό το σαββατοκύριακο δεν είναι καλός ο καιρός. Γενικότερα είναι πολύ ωραίο πράγμα να πηγαίνει και πάλι ο κόσμος στο γήπεδο. Ευτυχώς μέχρι στιγμής πάει με καλό τρόπο. Έχεις αρχίσει και δεν... πιάνεις το χουλιγκάνικο. Έλεγα μάλιστα τις προάλλες: "Τα καπνογόνα τι στον κόρακα τα θέλετε;". Εμένα με έπιασε δύσπνοια όπως και αρκετό κόσμο. Επίσης βλέπω το καινούργιο γήπεδο της ΑΕΚ. Τι νόημα έχει να ανάβεις καπνογόνο στο δικό σου γήπεδο δηλαδή; Τι είδους πανηγυρισμός είναι αυτός; Δεν μπορεί να το κάνεις τώρα Χίο, της ανάστασης», είχε πει η Λιάνα Κανέλλη.

Ο Νίκος Καρβέλας στη Λεωφόρο

Ο Νίκος Καρβέλας πήγε στη Λεωφόρο για τη μεγάλη του αγάπη τον Παναθηναϊκό. Ο γνωστός μουσικός βρέθηκε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» το βράδυ της Κυριακής και παρακολούθησε το ματς. Τον τραγουδίστη εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στις κερκίδες του γηπέδου.

Ο Νίκος Καρβέλας.Intine News

Ο ηθοποιός με τα «πράσινα αισθήματα» στη Λεωφόρο

Ο αγαπημένος ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε στις κερκίδες της Λεωφόρου προκειμένου να παρακολουθήσει την μεγάλη του αγάπη, τον Παναθηναϊκό.

Ο ηθοποιός που έκανε έντονη την παρουσία του στον αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω Instagram story ότι βρίσκεται στη Λεωφόρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει δηλώσει... χουλιγκάνι. «Παναθηναϊκός είμαι, στον Παναθηναϊκό πηγαίνω, όποτε μπορώ και δεν έχω παράσταση, κατά τ' άλλα πιο πιτσιρικάς ήμουν συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Σε όλα τα Final 4, Ισραήλ, Βαρκελώνη, Παρίσι. Έχω πάει, με καράβι στο Ισραήλ. Στα άλλα με λεωφορείο. Η εκδρομή που πήγαμε στο Μπερσί για το ευρωπαϊκό, ήταν 15 μέρες γιατί πριν ήμασταν μία εβδομάδα Ολλανδία, που είχαμε κερδίσει 1-0 τον Άγιαξ. Ήμουν μέσα. Ήμασταν 15μερη εκδρομή. Με ένα πούλμαν είχαμε φύγει από Ελλάδα και καπάκι πήγαμε Μπερσί και παίρνουμε και το ευρωπαϊκό. Καταλαβαίνεις τι τρέλα ήταν αυτή'», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του, στην εκπομπή «Pick 'N Roll».

Όσο για το αν έχει αντιμετωπίσει βία στα γήπεδα, ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή είπε χαρακτηριστικά: «Ε ήμουν χουλιγκάνι του Παναθηναϊκού. Έμπαινα στα ντου, στις πορείες, όπου μπορούσα χωνόμουν. Έχω παίξει ξύλο, έχω φάει ξύλο. Άνθρωπος του γηπέδου. Τώρα δεν είμαι, αλλά αν βρεθώ στη στιγμή δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω».

Στη Λεωφόρο ο Νίκος Παππάς και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα

Στο Απόστολος Νικολαΐδης βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 6/11 ο Νίκος Παππάς, για να παρακολουθήσει το ποδοσφαιρικό ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Οπαδός των πράσινων, ο Έλληνας μπασκετμπολίστας που προπονείται με τον Παναθηναϊκό, ήταν από νωρίς στη Λεωφόρο την οποία ούτως ή άλλως επισκέπτεται κάθε φορά που το πρόγραμμά του το επιτρέπει.

O Νίκος Παππάς.Intime News

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής έδωσε το «παρών» στο ντέρμπι των «αιωνίων».

O Χουάν Ραμόν Ρότσα.Intime News

Πρώην θρύλοι της πράσινης ομάδας στήριξαν τον Παναθηναϊκό

Τρεις μεγάλοι θρύλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας τους. Ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Δημήτρης Σαραβάκος και ο Βέλιμιρ Ζάετς φωτογραφήθηκαν μαζί στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης.

Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Δημήτρης Σαραβάκος και ο Βέλιμιρ Ζάετς.Intime News

Σχετικές ειδήσεις

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Ιντάλγκο αποκαλεί «πουλημένο» τον Κέλετ

Βρέντζος κατά κυβέρνησης: «Το ποδόσφαιρο διοικείται από παρακράτος»

Super League: Εχασε την ευκαιρία η ΑΕΚ, στο +6 ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το πέναλτι προκάλεσε μεγάλη ένταση