Ο Άγιαξ κλείνει το πέταλο των οργανωμένων στο ντέρμπι με τη Φέγενορντ
Άγιαξ – Χρόνινγκεν, διακοπή του αγώνα στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» λόγω ρίψης καπνογόνων.
Το παιχνίδι του Άγιαξ απέναντι στη Χρόνινγκεν την Κυριακή (30/11) διεκόπη, εξαιτίας των καπνογόνων που άναψαν οι οπαδοί του «Αίαντα», με πολλά από αυτά να καταλήγουν στον αγωνιστικό χώρο.
Η συμπεριφορά των οργανωμένων εξόργισε τη διοίκηση, η οποία ανακοίνωσε πως θα κλείσει το πέταλο (τις θύρες 125 έως 129) στο Klassieker με αντίπαλο τη Φέγενορντ, τη 14η Δεκεμβρίου. Επιπλέον, γνωστοποιήθηκε πως η τελευταία προπόνηση του Άγιαξ θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.
Διακοπή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Χρόνινγκεν, στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», λόγω ρίψης καπνογόνων από οπαδούς του «Αίαντα».
Πηγή: GETTY.Διακοπή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Χρόνινγκεν, στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», λόγω ρίψης καπνογόνων από οπαδούς του «Αίαντα».
Πηγή: GETTY.Η αναμέτρηση με την Χρόνινχεν θα συνεχιστεί σήμερα (02/12, 15:30) χωρίς την παρουσία θεατών.