ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βασικό βάζει τον Τζεμπούρ ο Βαλβέρδε

Βασικό βάζει τον Τζεμπούρ ο Βαλβέρδε
Σκέψεις για να βάλει βασικό τον Τζεμπούρ κάνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο αποψινό παιχνίδι...

Σκέψεις για να βάλει βασικό τον Τζεμπούρ κάνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο αποψινό παιχνίδι στην Τούμπα(18:00, Conn-x), ώστε να ανατρέψει το αποτέλεσμα (1-1) του πρώτου αγώνα.

Βάσει αυτού του πλάνου του, ο Βαλβέρδε θα αφήσει εκτός αρχικής ενδεκάδας τον Μάρκο Πάντελιτς, εκτός κι αν αλλάξει τα σχέδιά του και ξεκινήσει τον Σέρβο στράικερ αντί του «τρομοκράτη». Στα άκρα θα παραταχθούν, όπως όλα δείχνουν, οι Ζαϊρί και Μιραλάς, με τον Φουστέρ στον άξονα, ενώ υπάρχει και η φουλ επιθετική σκέψη με Τζεμπούρ στα δεξιά, Μιραλάς αριστερά και Πάντελιτς στην κορυφή. Στα χαφ το δίδυμο Ιμπαγάσα και Μοντέστο δεν αλλάζει, όπως και η αμυντική τετράδα με Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Μπράβο. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Νικοπολίδης, κάτι που συνηθίζει ο Βαλβέρδε στα ματς Κυπέλλου.

Μετά την Τούμπα οι μεταγραφές

Μετά το ματς της Θεσσαλονίκης αναμένεται να γίνει η συνάντηση με τον Ματίας Ντεγκρά για να συμφωνηθεί η απόκτησή του. Μόλις ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη κίνηση θα γίνει και μια συζήτηση για τον Κώστα Φορτούνη, η περίπτωση του οποίου περιπλέκεται από τη στιγμή που ενδιαφέρονται πολλές ομάδες τους εξωτερικού.

Πλην των δύο περιπτώσεων από την αρκαδική ομάδα, πιο «ζεστά» θα πάρουν το θέμα του διδύμου του Πανσερραϊκού, ειδικά μετά και την άρνηση του Πέτρου Θεοδωρίδη να παραχωρήσει τον Γιώργο Γεωργιάδη στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο. Ο Ανάκογλου είναι επίσης στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και η περίπτωσή του είναι πιο εύκολη από του συμπαίκτη του.