ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαβίτο: «Αισθάνομαι αβοήθητος»

Χαβίτο: «Αισθάνομαι αβοήθητος»
Απογοητευμένος με το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής...

Απογοητευμένος με το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο ισπανικό πρωτάθλημα παρουσιάζεται ο Χαβίτο.

Ο 28χρορος χαφ έχει δοθεί δανεικός από τον Άρη μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, όταν και θα μετακομίσει στον Ολυμπιακό.

«Αισθάνομαι αβοήθητος γιατί δεν μπορώ να κάνω κάτι από την πλευρά μου. Αν ήταν στο χέρι μου, το θέμα θα είχε λυθεί. Περίμενα, περίμενα, περίμενα και στο τέλος απογοητεύτηκα! Ήλπιζα να κάνω το ντεμπούτο μου στο ‘Ριαθόρ’ και μπροστά στο κοινό της Λα Κορούνια, αλλά θα πρέπει να περιμένω τουλάχιστον άλλη μία εβδομάδα για να αγωνιστώ. Πρέπει να κάνω υπομονή και να περιμένω. Ελπίζω να παίξω στο επόμενο παιχνίδι», δήλωσε ο Ισπανός άσος.

Από την πλευρά του, ο μάνατζέρ του, Οράσιο Σαντονάντι δήλωσε: «Το θέμα είναι γραφειοκρατικό. Είναι υπόθεση της Λα Κορούνια, του Άρη και της FIFA. Δεν έχει να κάνει με μένα ή τον Χαβίτο. Δεν ξέρω αν η ελληνική ομάδα έστειλε αργότερα κάποια έγγραφα, αλλά το βέβαιο είναι πως κάποιος έκανε λάθος. Το παιδί ήρθε στην Ισπανία γεμάτο ενθουσιασμό, αλλά δεν μπορεί να παίξει».