Συν Αθηνά και… Μούτσα κίνει

Η Εθνική Ελλάδας μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ωστόσο, το τραγικό λάθος του Μούτσα (44’) της έδωσε το δικαίωμα στο… όνειρο της πρόκρισης, επικρατώντας 1-0 της Σλοβακίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» δεν κατάφερε να δημιουργήσει σωρεία ευκαιριών, ωστόσο στάθηκε εξαιρετικά τυχερή λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων θέλησε να… μπει στα πιο αστεία στιγμιότυπα του ποδοσφαίρου, δεχόμενος ένα τραγικό αυτογκόλ σε γύρισμα του Σκρτελ και με τον Μήτρογλου να πιέζει.

Έτσι, η Εθνική παρέμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου, μαζί με την Βοσνία, που πέρασε άνετα το… εμπόδιο του Λιχτενστάιν (4-1) και πλέον θα προσπαθήσει στην τελευταία αγωνιστική με το κρατίδιο της κεντρικής Ευρώπης να πάρει από το… παράθυρο την απ’ ευθείας πρόκριση, περιμένοντας «γκέλα» της Βοσνίας στην Λιθουανία.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr