ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πασκουάλ: «Ίσως η πιο δύσκολη έδρα στην Ευρώπη το ΣΕΦ»

Πασκουάλ: «Ίσως η πιο δύσκολη έδρα στην Ευρώπη το ΣΕΦ»

Η πιο δύσκολη έδρα στην Ευρώπη είναι το φαληρικό γήπεδο για τον προπονητή της Μπαρτελόνα, Τσάβι Πασκουάλ.

Ο κόουτς των Καταλάνων στις δηλώσεις του τόνισε πως περιμένει έναν εντελώς διαφορετικό Ολυμπιακό, στο αυριανό μεταξύ τους παιχνίδι, ενώ χαρακτήρισε το ΣΕΦ ως τη πιο δύσκολη έδρα στην Ευρώπη.

«Δεν μας παρασέρνει η βαριά ήττα του Ολυμπιακού. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως ήταν η μοναδική ήττα του Ολυμπιακού αυτή που γνώρισε την περασμένη εβδομάδα. Είναι από αυτά τα στραβοπατήματα που μπορεί να συμβούν σε μια ομάδα σε μία τόσο μεγάλη σεζόν. Είμαι σίγουρος πως την Πέμπτη θα δούμε το καλό πρόσωπο της ομάδας που κατέκτησε τους δύο τελευταίους τίτλους στην Ευρωλίγκα. Ίσως πρόκειται για την πιο δύσκολη έδρα της Ευρώπης», τόνισε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα».

Όσο για την κατάσταση της δικής του ομάδας, που έχει αρχίσει με 2/2 το Top 16, ανέφερε: «Έχουμε καλή ψυχολογία και βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση μετά από δύο νίκες. Είμαστε σε καλή θέση στον όμιλο, αλλά γνωρίζουμε καλά πως όλα μπορούν πολύ γρήγορα να ανατραπούν. Γι' αυτό θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να χρησιμοποιήσουμε αυτό το ματς για να τονώσουμε κι άλλο την αυτοπεποίθησή μας».