ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρονάλντο: «Δεν πρόκειται να επαναπαυτώ»

Ρονάλντο: «Δεν πρόκειται να επαναπαυτώ»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει ακόμα περισσότερα για την επόμενη χρονιά, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να επαναπαυτεί στις «δάφνες» του.

Ο «CR7» συνεχίζει να νιώθει ακόμα πιο... πεινασμένος, σύμφωνα με δηλώσεις του στο «France Football», τονίζοντας πως θέλει να καταφέρει ακόμα πιο πολλά με την Ρεάλ Μαδρίτης και την Πορτογαλία.

«Είναι αλήθεια ότι είμαι πιο ήσυχος. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να αγωνίζομαι για το καλύτερο. Κάθε χρόνος είναι διαφορετικός. Δεν θα επαναπαυθώ στις δάφνες μου. Θέλω περισσότερα, είτε για την Ρεάλ είτε για την Πορτογαλία. Η «Χρυσή Μπάλα» δεν ήταν το τέλος», δήλωσε ο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος, επίσης είπε πως ένιωθε νευρικός πριν την τελετή, καθώς όλοι μιλούσαν για την «Χρυσή Μπάλα» και το αν θα είναι εκείνος ο νικητής. Ο Ρονάλντο μάλιστα, δήλωσε πως μέχρι και η μητέρα του τον ρωτούσε για το βραβείο.

«Είχα περάσει εβδομάδες που ήμουν νευρικός. Όλοι μιλούσαν σχετικά με την «Χρυσή Μπάλα». Αν θα νικούσα, αν όχι, αν ήταν η σειρά του Ριμπερί. Προσπαθούσα να μην ακούω τίποτα. Ακόμα και η μητέρα μου με ρωτούσα τακτικά, "θα νικήσεις;". Τώρα νιώθω πιο άνετος και έτοιμος για έναν ακόμα καλύτερο χρόνο από το περσινό», είπε ο 28χρονος.