ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαρτζώκας: «Νικητές στη Βιτόρια»

Μπαρτζώκας: «Νικητές στη Βιτόρια»

Αισιόδοξος για την κατάκτηση του «διπλού» στη «Φενάρντο Μπουέσα Αρίνα», επί της Λαμποράλ Κούτσα, εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Οι Πειραιώτες αναχώρησαν σήμερα (23/01) για τη Βιτόρια και στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο προερχόμενος από τραυματισμό Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο 48άχρονος τεχνικός, με δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της ομάδας από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», παραδέχθηκε πως η επιστροφή του Αμερικανού φόργουορντ στη δωδεκάδα αποτελεί από μόνη της ένα λόγο για να χαμογελάει, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νίκη τους επί των Βάσκων. Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για την αγωνιστική επάνοδο του Μπρεντ Πέτγουεϊ: «Ο Πέτγουεϊ επιστρέφει ύστερα από τρεις προπονήσεις. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο, αλλά ακόμα πιο ευχάριστο θα είναι εάν γυρίσουμε νικητές από τη Βιτόρια. Είναι σημαντικό ότι και ο Κόλινς έχει πλέον αρκετές προπονήσεις με την ομάδα κι έχει μπει στον τρόπο παιχνιδιού μας. Αυτά μας κάνουν αισιόδοξους, γιατί το παιχνίδι είναι δύσκολο, όπως και η συνέχεια άλλωστε».

Για το αρνητικό σερί του Ολυμπιακό: «Εάν θέλουμε να μιλήσουμε για το παρελθόν, έχουμε κερδίσει τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και τον Πανιώνιο. Καλό θα είναι να μην πηγαίνουμε επιλεκτικά στο παρελθόν. Οι δύσκολες στιγμές είναι μέρος του αθλητισμού. Έχουμε τραυματισμούς, είχαμε αποτυχημένα αποτελέσματα, αλλά πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να πάμε μπροστά. Είμαι αισιόδοξος, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα, το υλικό και το χαρακτήρα της. Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι ξέρει να αντιδρά. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε οι δις πρωταθλητές Ευρώπης».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός στη Βιτόρια: «Θα πρέπει να μπούμε σε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης. Η αντίπαλος είναι ομάδα που παίζει σε υψηλό τέμπο. Θα πρέπει να τρέξουμε πολύ, ελέγχοντας τα ριμπάουντ. Είμαστε έτοιμοι για αυτού του είδους το παιχνίδι και μένει να δούμε εάν θα τα καταφέρουμε».

Πηγή: onsports.gr