ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαρτζώκας: «Η Εφές θα παίξει για την ιστορία και τον κόσμο της»

Μπαρτζώκας: «Η Εφές θα παίξει για την ιστορία και τον κόσμο της»

Μόνο αδιάφορη δεν θα παρουσιαστεί απέναντι στον Ολυμπιακό η τουρκική ομάδα σύμφωνα με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων»

Θέλοντας να κρατήσει σε εγρήγορση του παίκτες του, ο Γιώργος Μπαρζώκας επεσήμανε πως η Αναντολού Εφές δεν πρόκειται να εμφανιστεί αδιάφορη στο ματς της Παρασκευής (4/4) παρόλο που δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο.

«Σε αυτό το επίπεδο καμία ομάδα δεν είναι αδιάφορη. Η Εφές θα παίξει για την ιστορία και τον κόσμο της, ενώ είναι κίνητρο ότι αντιμετωπίζει τους πρωταθλητές Ευρώπης. Επιπλέον έχει στον πάγκο της έναν Έλληνα προπονητή, τον Βαγγέλη Αγγέλου. Θυμηθείτε επίσης ότι και πέρσι χάναμε μέχρι την τελευταία περίοδο από την αποκλεισμένη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Πόλη» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Πόλη το πρωί της Πέμπτης (3/4), με την αποστολή των Πειραιωτών να έχει ήδη φτάσει στην Κωνσταντινούπολη, όπου στις 20.00 το βράδυ θα προπονηθεί στο «Αμπντί Ιπεκτσί».

Επίσης, ο κόουτς των Πειραιωτών συμπλήρωσε: «Αυτά τα ματς, απέναντι σε μια τουρκική ομάδα, έχουν πάντα ιδιαιτερότητες. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο καλό μομέντουμ που έχουμε από τους αγώνες με τη Λαμποράλ Κούτσα και τη Μάλαγα. Έχουμε τις απουσίες του Περπέρογλου και του Πρίντεζη που μας αποδυναμώνουν, αλλά τα παιδιά που έχουν μπει έχουν δείξει ότι μπορούν να ανταποκριθούν. Και οι δύο πάνε μέρα με τη μέρα. Πιο κοντά στην επιστροφή είναι ο Περπέρογλου και ίσως πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής με τον ΚΑΟΔ».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Παπαπέτρου, σημείωσε: «Στόχος είναι να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Δεν παίζει ρόλο ότι η Εφές είναι αδιάφορη, το έχουν αποδείξει όλες οι ομάδες σε αυτή τη διοργάνωση, όπως κι εμείς στην πρώτη φάση. Περιμένουμε ότι η Εφές θα παίξει δυνατά και με στόχο τη νίκη, γι' αυτό πρέπει να είμαστε σοβαροί από το πρώτο λεπτό».

Σχετικά με τη δική του παρουσία, υπογράμμισε: «Δεν είναι θέμα ευκαιριών, αλλά να μπορείς να ανταποκριθείς σε αυτό που σου ζητεί η ομάδα. Με τον Στράτο ή χωρίς, προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για να κερδίσει η ομάδα και νιώθω καλά».