ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: «Μία ακόμα… χρυσή σελίδα»

Ολυμπιακός: «Μία ακόμα… χρυσή σελίδα»

Συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Len Trophy απέστειλε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Οι πολίστριες του Χάρη Παυλίδη επικράτησαν 10-9 της Φιρένζε στον μεγάλο τελικό που διοργανώθηκε στην Φλωρεντία της Ιταλίας και πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ανακοίνωσή της απέστειλε τα συγχαρητήρια της στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, το τεχνικό τιμ και τις αθλήτριες του συλλόγου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει θερμά τη Διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τις παίκτριες της ομάδας Πόλο Γυναικών του συλλόγου μας, για την κατάκτηση του Len Trophy! Μας έκαναν υπερήφανους!

Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού αυτού τροπαίου είναι μία ακόμη μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό μας! Είναι μία ακόμη μεγάλη χαρά για όλη την οικογένεια του Θρύλου! Είναι μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου στην Ελλάδα!».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός όπου συγχαίρει τις παίκτριες του Χάρη Παυλίδη για την επιτυχία τους, που ήρθε να προσθέσει ακόμα έναν ευρωπαϊκό τίτλο στην πλούσια τροπαιοθήκη του συλλόγου, ανεξαρτήτου αθλήματος:

«Τα χρυσά κορίτσια της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού έγραψαν ακόμα μία λαμπρή σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του Θρύλου μας. Ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας χάρισε ακόμη έναν ευρωπαϊκό τίτλο στη χώρα. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει θερμά τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τις παίκτριες του Κυπελλούχου Ευρώπης Ολυμπιακού».