ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιώρης: Στον Άρη ανεξαρτήτως κατηγορίας

Γιώρης: Στον Άρη ανεξαρτήτως κατηγορίας

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero FM» μίλησε ο γυμναστής του Άρη και υπεύθυνος αποκατάστασης των τραυματιών, Γιάννης Γιώρης, για τη φετινή σεζόν των «κιτρινόμαυρων» και τη γρήγορα επάνοδο του Βασίλη Τριανταφυλλάκου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Στις 13 Απριλίου συμπληρώνονται δύο χρόνια από τον θάνατο του πατέρα μου. Νιώθω πολύ περήφανος που στάθηκα στο πλευρό του εκείνες τις τελευταίες ώρες. Έτσι νιώθω και για τον Άρη. Σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεται η ομάδα, θα είμαι εκεί. Είμαστε κάτω από την αιγίδα του Άρη και κάνουμε το καλύτερο για τους παίκτες και την ομάδα».

Για την δουλειά που έχει κάνει με τους Τριανταφυλλάκο και Γιαννίτση:

«Μας ενδιαφέρει πρώτα απ' όλα να γυρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται ένας παίκτης. Όταν κάποιος τραυματίζεται, εγώ λέω πως γίνεται ο καλύτερος αθλητής, γιατί αλλάζει η νοοτροπία του. Δουλεύει περισσότερο. Όταν χάνουμε κάτι, το εκτιμούμε περισσότερο και κάνουμε τα πάντα για να το αποκτήσουμε ξανά. Είδαμε και τα δύο παιδιά ότι αντεπεξήλθαν Εμένα αυτή είναι η μεγαλύτερη μου χαρά. Και μακάρι να ήταν σε καλύτερη κατάσταση η ομάδα και να έδειχναν πολλά περισσότερα».

Για την επιστροφή του Τριανταφυλλάκου:

«Επανήλθε αρκετά γρήγορα. Θα μπορούσε να έχει και άλλα παιχνίδια, αλλά θέλαμε να είναι 100% έτοιμος. Ξοδέψαμε πολλές εργατοώρες με τον Βασίλη. Σε αυτό συνέβαλε και ο Οδυσσέας Πανταζής, χρησιμοποιώντας ένα δικό του μηχάνημα».

Για τον Πουλίδο:

«Ειδικά ο μηνίσκος τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζεται με καλά αποτελέσματα. Θα επανέλθει γρήγορα. Τον πείραξε λίγο που έλεγαν ότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο. Δεν καταλαβαίνει και πάρα πολλά. Ίσως και κάποιος να του τα μεταφέρει λάθος. Απλά πρέπει να σταματήσει αυτό, για να μην έχει αντίκτυπο σε αυτούς και τον κόσμο».

Για τον Αγκάνθο και το πρόβλημα με το γόνατο του:

«Είχε ένα πρόβλημα που τον πήγαινε πίσω. Σαφώς και θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα και θα το έκανε αν η ομάδα πήγαινε καλύτερα. Αν είναι καλή η ψυχολογία σου, μπορείς να ξεχάσεις και τον τραυματισμό σου. Ακόμα και σε μικρές θλάσεις. Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο. Όλες οι συνθήκες παίζουν σημαντικό ρόλο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που είχα και φυσικά τον Βαγγέλη Πανταζή, από τον οποίο έχω μάθει πολλά πράγματα».

Διαβάστε επίσης: «Χτυπήθηκε» από πνευμονία ο Μάρκος Μπόλαρης