ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαρτζώκας: Ήταν θέμα χαρακτήρα

Μπαρτζώκας: Ήταν θέμα χαρακτήρα

Ο χαρακτήρας των παικτών του Ολυμπιακού τους επέτρεψε να κρατήσουν τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με το Γιώργο Μπαρτζώκα.

Οι Πειραιώτες έμειναν «ζωντανοί» στη μάχη της πρόκρισης στο Final Four του Μιλάνο, με τον 48άχρονο τεχνικό να αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου μετά τη σημερινή (21/04) νίκη τους επί των Ισπανών: «Καλησπέρα σας! Σήμερα (21/04) κάναμε σημαντική νίκη και για την προοπτική συνέχισή μας στην Ευρωλίγκα και για την υπερηφάνεια της ομάδας μας. Έγινε ένα παιχνίδι το οποίο ελέγξαμε και αυτό που τελικά συνέβη, που πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης να μπει στο τέλος στη διεκδίκηση της νίκης, ήταν επειδή εκμεταλλεύτηκε το στρες μας και την κούραση κάποιων παικτών. Ωστόσο, ο χαρακτήρας της ομάδας έπαιξε σημαντικό ρόλο και σήμερα (21/04). Ήταν και το τρίποντο του Πρίντεζη και 2-3 κρίσιμες άμυνες που βγάλαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, συνεχίζουμε τώρα στην Ευρωλίγκα». Είπε ακόμα…

Για τη συνέχεια: «Συνεχίζουμε στην Ευρωλίγκα. Είναι πολύ δύσκολος ο επόμενος αγώνας, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το καλύτερο ρεκόρ στην Ευρώπη, είναι πολύ έμπειρη, με μεγάλη συνοχή και κακά τα ψέματα έχει μεγάλο στόχο να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Εάν παίξουμε μαζί, με ομαδικό πνεύμα και αποφασιστικότητα, κι έχοντας αυτόν τον κόσμο δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Το ματς της Πέμπτης (23/04) είναι σαν τελικός, παίκτες και κόσμος να προσπαθήσουμε όλοι μαζί και ό,τι προκύψει».

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Η Ρεάλ Μαδρίτης δύσκολα χάνει, αλλά μεγάλο κομμάτι αναφορικά με το πώς παίζει εξαρτάται από την αυτοπεποίθησή της, είτε λόγω του ότι κερδίζει συνέχεια είτε εξαιτίας του ταλέντου των παικτών της. Εμείς τους βάλαμε πίεση, θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη εάν τους κερδίσουμε πάλι. Δεν σκεφτόμαστε το πέμπτο παιχνίδι, εάν γίνει».