Αυτός μαθαίνει ελληνικά για λογαριασμό του Ολυμπιακού (videos+photos)

Newsbomb

Μπαίνει σήμερα στο αεροπλάνο και έρχεται να υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους» -Μάχη γίνεται για τον Γκρατσιάνο Πελέ

Ο Άλαν Πουλίδο όπως όλα δείχνουν θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού, με τον Μεξικάνο επιθετικό να ανακοινώνει στην ουσία μόνος του την μεταγραφή του μέσω... twitter. Ο «Λα Μπόμπα» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής διακτύωσης, πως έχει αρχίσει να μαθαίνει ελληνικά, κάτι που δείχνει πως μένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως», ο 23χρονος θα μπει απόψε στο αεροπλάνο με προορισμό την Ευρώπη και προφανώς την χώρας μας, ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να πέσουν οι υπογραφές. Να θυμίσουμε πως ο Πουλίδο έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες για συνεργασία τεσσάρων ετών, το οποίο θα του αποφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

«Σφήνα» της Μπεσίκτας για Πελέ-Ενδιαφέρον και από Μπαρτσελόνα (;)

Ο Ολυμπιακός εκτός από τον Πουλίδο, θέλει και τον Γκρατσιάνο Πελέ από την Φέγενορντ, όμως σε αυτή τη περίπτωση δεν «παίζει» μόνος του. Αρχικά στην Τουρκία, δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μπεσίκτας έχει μπει «σφήνα» για την απόκτηση του 29χρονου φορ και μάλιστα υποστηρίζουν πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και οι «ασπρόμαυροι» έχουν καταθέσιε πρόταση για την απόκτηση του. Όπως τονίζουν όμως το πλεονέκτημα το έχει η τουρκική ομάδα, αφού δίνει περισσότερα χρήματα στον παίκτη. Επίσης, η ιστοσελίδα «fichajes.net», αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για τον Ιταλό επιθετικό κάνοντας μάλιστα και ολόκληρο αφιέρωμα. Προφανώς στην περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο, οι Καταλανοί αναμένεται να αποσπάσουν την υπογραφή του... εύκολα.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved