ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ροναλντίνιο: Μια καλή κουβέντα για όλους!

Ροναλντίνιο: Μια καλή κουβέντα για όλους!

Τις ικανότητες όλων των μεγάλων ποδοσφαιριστών της εποχής μας εξήρε ο Ροναλντίνιο σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ κλήθηκε να σχολιάσει την αγωνιστική πορεία των μεγαλύτερων «αστέρων» των ισπανικών γηπέδων, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ενώ αποθέωσε και τη φετινή έκπληξη, Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η πρώτη ερώτηση αφορούσε τον πρώην συμπαίκτη και φίλο του, Λιονέλ Μέσι: «Νομίζω ότι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Θα είναι καλό για το ποδόσφαιρο να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Δεν μπορώ να τον φανταστώ σε άλλη ομάδα».

Όσο για τον συμπατριώτη του, Νεϊμάρ, δεν φάνηκε να ανησυχεί μετά τη μέτρια χρονιά του στην Καταλονία: «Θα είναι το μέλλον του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και πιστεύω ότι θα γράψει ιστορία. Διανύει απλώς μια περίεργη περίοδο μέχρι να εγκλιματιστεί».

Ποια, όμως, είναι η άποψή του για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο για το 2014, Κριστιάνο Ρονάλντο; «Γράφει ήδη ιστορία», ήταν το λακωνικό σχόλιό του.

Ερωτηθείς στη συνέχεια για τις φήμες περί προσωπικών του διαφωνιών με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, τις περιόδους που συνεργάστηκαν στην Μπαρτσελόνα, ξεκαθάρισε πως: «Τίποτα δεν συνέβη μεταξύ μας. Ποτέ δεν σταμάτησα να τον θεωρώ φίλο μου».

Καταλήγοντας, ο πολύπειρος σούπερ σταρ κλήθηκε να σχολιάσει την αγωνιστική ανάκαμψη της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και το παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα που θα κρίνει τον πρωταθλητή της Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και έχει έναν σπουδαίο προπονητή. Όσο για το ματς, έχω φίλους στην Μπάρτσα και ελπίζω να κερδίσουν».