ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαρτζώκας: «Ακόμα καλύτεροι στο ΟΑΚΑ»

Μπαρτζώκας: «Ακόμα καλύτεροι στο ΟΑΚΑ»

Ο Ολυμπιακός πήρε ευρείας έκτασης νίκη επί του Παναθηναϊκού, στο ΣΕΦ, αλλά για να περάσει από το ΟΑΚΑ θα πρέπει να παίξει ακόμα καλύτερα.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε από τους παίκτες του στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας, από τη νίκη τους επί του «αιώνιου» αντίπαλου και την ισοφάριση της τελικής σειράς των φετινών πλέι οφ της Basket League ΟΠΑΠ σε 1-1. Ωστόσο, όπως παραδέχθηκε, για να πάρουν το πολυπόθητο «διπλό» στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, στον τρίτο τελικό, θα πρέπει να παίξουν ακόμα καλύτερα.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Καλησπέρα σας! ισοφαρίσαμε τη σειρά, κάτι που οφείλαμε να κάνουμε για τη συνέχεια. Βέβαια, η υπόθεση τίτλος παραμένει δύσκολη, πρέπει να κάνουμε νίκη και έξω. Σήμερα (26/05) ήμασταν πολύ καλοί, αποφασιστικοί, σκοράραμε πολλούς πόντους απέναντι στην καλή άμυνα του Παναθηναϊκού, πήραμε τη διαφορά και μετά τη συντηρήσαμε. Κάναμε και ροτέισον. Παίξαμε ομαδικά, το δείχνουν και οι τελικές πάσες και οι αμυντικές συνεργασίες μας που ήταν πολύ καλές. Αναφορικά με τη διαφορά, παίζει και δεν παίζει ρόλο, ίσως είναι ένεση αυτοπεποίθησης, εξαρτάται πώς θα τη διαχειριστούμε εμείς και ο αντίπαλος. Συγχαρητήρια στον κόουτς. Τώρα, θα πρέπει να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση στο ΟΑΚΑ για να κερδίσουμε».