Λάσμε: «Με τον έκτο μας… παίκτη!»

Newsbomb

Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί τη στήριξη του έκτου του… παίκτη, του κόσμου του για να πάρει τη νίκη επί του Ολυμπιακού και να πανηγυρίσει την κούπα του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον Στεφάν Λάσμε στην «Πράσινη».

Ο Γκαμπονέζος σέντερ μίλησε στην εφημερίδα «Η Πράσινη» και έδωσε το… σύνθημα για τον πέμπτο τελικό κόντρα στους «ερυθρόλευκους» ξεκαθαρίζοντας πως οι Πρωταθλητές θέλουν πάρα πολύ την διατήρηση των σκήπτρων στην Ελλάδα.

«Ήταν μια μεγάλη ομαδική προσπάθεια, που συμμετείχαν όλοι, ακόμα και ο Γιάνκοβιτς μπήκε στο παρκέ και πρόσφερε ποιοτικά λεπτά. Βλέποντας έναν νεαρό παίκτη να μπαίνει στο παρκέ και να δίνει το 100%, προσωπικά μου έδωσε κίνητρο. Ήταν όλα θέμα ομαδικής προσπάθειας», ήταν τα πρώτα του λόγια για τον 4ο τελικό στο ΣΕΦ.

Και πρόσθεσε αναφορικά με τα σχόλια που ακολούθησαν έπειτα από την ήττα στο ΟΑΚΑ: «Ποτέ δεν δίνουμε σημασία τι λένε οι άλλοι. Μένουμε συγκεντρωμένοι στην ομάδα μας, στα πράγματα που εμείς κάνουμε και παραμένουμε ενωμένοι. Δεν νοιαζόμαστε τι λένε οι άλλοι, δεν τα ακούμε καν, άλλωστε πολλοί από μας δεν ξέρουμε ελληνικά, οπότε… ήμασταν αποφασισμένοι να παλέψουμε για να γυρίσουμε τη σειρά σπίτι μας και τα καταφέραμε».

Όσον αφορά στον πέμπτο τελικό, απάντησε: «Επόμενος στόχος είναι η νίκη στο τελευταίο παιχνίδι, είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστούν καλύτεροι, αλλά αυτό που θα μετρήσεις είναι ποιος το θέλει περισσότερο. Θα κάνουμε τα πάντα για να δείξουμε πόσο το θέλουμε».

Παράλληλα, ο Στεφάν Λάσμε μίλησε και για τις… σκούπες που βγήκαν στο Caravel την περσινή σεζόν και την υποδοχή του κόσμου: «Η περσινή χρονιά ήταν… πέρσι. Τα καταφέραμε και πήραμε το Πρωτάθλημα. Ποτέ δεν σκέφτομαι το παρελθόν, ότι έγινε εκεί, μένει εκεί. Τώρα στο μυαλό μου έχω μόνο αυτό που θέλω εγώ και η ομάδα μου».

Τέλος, ο Γκαμπονέζος απηύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού μέσω της «Πράσινης»: «Πρέπει να έρθουν… χρειαζόμαστε τον έκτο μας παίκτη σε αυτό το κρίσιμο ματς. Θα είναι μία μάχη που πρέπει να νικήσουμε πρώτα και μετά να το γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας».

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Φτιαγμένος για τον τίτλο

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved