ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαρτζώκας: «Στόχος να είμαστε έτοιμοι»

Μπαρτζώκας: «Στόχος να είμαστε έτοιμοι»

Για αντιστροφή στις συνθήκες της ψυχολογίας των δυο ομάδων έκανε λόγο ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ενώ ο Βαγγέλης Μάντζαρης υποστήριξε πως οι παίκτες θα τα δώσουν όλα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας, είπε για τον 5ο τελικό: «Το σκορ των τελικών πλέον είναι στο 2-2 και με εξαίρεση το δεύτερο ματς που κερδίσαμε εύκολα στο ΣΕΦ, όλα τα υπόλοιπα είναι κλειστά σε σκορ και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι αύριο παρά το γεγονός πως ότι ψυχολογικά έχουν αντιστραφεί οι συνθήκες. Είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του αντιπάλου».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μάντζαρης, επεσήμανε: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε υπέρ μας την παράδοση, αλλά γιατί να μην πάμε κόντρα στην παράδοση φέτος; Υπάρχει στεναχώρια στην ομάδα καθώς στον τέταρτο τελικό χάθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσουμε τον τίτλο. Ξέρουμε ότι στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας, αλλά πλέον θα πάμε στο ΟΑΚΑ να τα δώσουμε όλα. Είναι ένα παιχνίδι και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».